Верници vs LGBT-фемино видови

• Креатор на темата Креатор на темата new tab
  • Време на започнување Време на започнување
Тебе вака екстремно те имаат третирано во МКД?

Мхм. Во основно :). Не сум забегал во ваква екстрема ко на видеата, ама може требало. Видеово ме замисли.

Хмм. Нема теорија ти да си се изјаснил/да те дознале уште во основно а јас да не знам.

Имаше сомнеж. Грото глупости немаа врска со тоа инаку. Сигурно десеткратно повеќе ќе беше ако и тоа се потврдеше. И не гледам како би знаел :).

Мхм. Во основно :). Не сум забегал во ваква екстрема ко на видеата, ама може требало. Видеово ме замисли.

Дали сериозно мислиш дека насилството е начин да се избориш за своите права? Дали еден ден мајка ти би се гордеела ако бидеш дел од онаа грозна слика?

Едно зло раѓа друго зло. Не дека го карактеризирам ова како зло, според мене доста беше пацифизам, малку екстрема да осетат и клањачиве.

Залудно тераш инает.Прилично сум сигурен дека би се засрамил кога би бил дел од толпава хистерични лудаци.Доколку не е така,тогаш си хипокрит и немаш право да повикуваш на толеранција кон ЛГБТ групата како нејзин припадник и му даваш алиби на општеството да те третира на начинот кој тебе не ти се допаѓа.

Дали сериозно мислиш дека насилството е начин да се избориш за своите права? Дали еден ден мајка ти би се гордеела ако бидеш дел од онаа грозна слика?

Не сум дојден на овој свет да правам луѓе да се гордеат. Не би го правел за да се борам за било чии права, туку ќејф. Ако едните смеат да имаат ќејф од целата работа, зошто не и јас?
--- надополнето: 6 декември 2013 во 20:59 ---
Залудно тераш инает..

Не го подржувам тоа на видеото. Ама сфаќам од каде потекнува. Вакви ланчани реакции ќе има постојано дур нешто не се промени. А ме знаеш доволно добро да си свесен дека терам мајтап и инает :).

Мажите на видеото се првокласни бета пичици. Може затоа се нервозни девојките...

2ajupw1.jpg

„Под хитно да им се одземе правото на дилдо" - Шкорпион, некаде пред новата 2014.

Ете што може да се случи кога ќе дадеш пари, влијание и моќ на педери и лезбејки

2z7kb3o.jpg

Кастрацијаа.....

Залудно тераш инает.Прилично сум сигурен дека би се засрамил кога би бил дел од толпава хистерични лудаци.Доколку не е така,тогаш си хипокрит и немаш право да повикуваш на толеранција кон ЛГБТ групата како нејзин припадник и му даваш алиби на општеството да те третира на начинот кој тебе не ти се допаѓа.

Неправедно го нарекуваш Шкорпион хипокрит заради сопствената неедуцираност. Можеби требаше пред да почнеш да лепиш етикети да уклучиш интернет на кратко и да ѕирнеш кои се целите и мотивите на ЛГБТ заедницата. Еве јас ќе ти помогнам, ѕирни ја сликата подоле. Шкорпион е властит до своите идеали, до тоа за коешто се бори и залага, а ти и сите вие хомофоби можете или да го прифатите тоа или да му се тргнете од патот.

ZVpLAqL.jpg

Masha Gessen, уште една од плејадата Евреи во Европа кои се главни борци за правата на хомосексуалците, имигрантите, наркоманите, левичарите и сите останати перверзии што се протуруваат во нормалната и здрава свест на младата популација во Европа.

Не знаев дека сите имаме исти цели ко гускава на сликава. Фала на појаснувањето.

Кога ќе ми доставите копија од геј агендата мене ми е прашањето?
--- надополнето: 7 декември 2013 во 00:18 ---

Тебе повеќе ти одговара описов.

Masha Gessen, уште една од плејадата Евреи во Европа кои се главни борци за правата на хомосексуалците, имигрантите, наркоманите, левичарите и сите останати перверзии што се протуруваат во нормалната и здрава свест на младата популација во Европа.
Главна цел им е уништување на традиционалното семејство,моралот и тн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom