Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.814
- Поени од реакции
- 60.230
Да, коа ке им плати јјутуб.
Мислам дека не земаат толку пари за емитување на скечеви, колку што земаат за една снимена реклама.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, коа ке им плати јјутуб.
Време на интернет е.....не знам кој тоа таму може да ги цензурира...
Зошто не се снајдоа до сега да оформат портал и малку по-герилски да делуваат, без преголема заработувачка...скечовите се многу гледани на youtube...
Си се запрашал ли зошто повеќето такви емисии како Еднооки, К-15 па и милионер, немаат место на големите екрани додека турските, индијските и слични емисии на деградирачко америчко општество како Фарма, Х-фактор, Велики брат, имаат толкава масовност?
Посебно во последниве 3-4 години?
П.С. Сериозни сте со тоа демек ради власта што зборат не им се дава шоу да имаат ? Па К-15 од кога постојат ја реметат власта,која и да е,од Андов и Киро на времето па сите со ред,уклучете малку мозок ќе ви текне,не само програмирани од штаб кењај константно против власта за што и да е. Си знаеа и тие дека станаа тапа и тоа е.
Старите легендарни скечови им беа јаки,последниве години беа апла тиња и ми беше шубе да ги гледам,онака виц ти што си го измислил и што си го кажал кај нив на скеч имаше шанси да го видиш.
Сепак ќе останат запаметени како легенди.
П.С. Сериозни сте со тоа демек ради власта што зборат не им се дава шоу да имаат ? Па К-15 од кога постојат ја реметат власта,која и да е,од Андов и Киро на времето па сите со ред,уклучете малку мозок ќе ви текне,не само програмирани од штаб кењај константно против власта за што и да е. Си знаеа и тие дека станаа тапа и тоа е.
Нема грешка,цела архива на youtube сум им ја прегледал ама нема ниту еден виц или критика за оваа власт.Точно дека имаше вицеви и за Бранко,и за Киро па дури и за Љупчо,ама после 2006 година нема ниту еден политички виц повеќе од нив.
Нема грешка,цела архива на youtube сум им ја прегледал ама нема ниту еден виц или критика за оваа власт.Точно дека имаше вицеви и за Бранко,и за Киро па дури и за Љупчо,ама после 2006 година нема ниту еден политички виц повеќе од нив.