Колку Македонци станале Бугари?

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали вие планирате долгорочно да ве снема ама нашиве овде забрзано работат , да не не бидне , по итна постапка !
Знаеш,...секи за себе..што сам си го направиш,никоj не ти е крив,а и Господ не може да ти помогне. Така со вас,така и со нас.

Знаеш,...секи за себе..што сам си го направиш,никоj не ти е крив,а и Господ не може да ти помогне. Така со вас,така и со нас.
А така сега? До вчера браќа братучеди , сега кога сме у тесно - секи за себе :cautious:.

И на братски јазик преведено , колку чини вашата братска поддршка во Европа ?

И на братски јазик преведено , колку чини вашата братска поддршка во Европа ?
Па по податоците...нашата подржка е дадена на друг начин - прехрана на 100 000 луге,ако допуштиме дека секи около него има минимум уште 3-ма, тоа тие е минимум 300 0000.
А што очекуваме за официална подржка- тоа вече е наведено неколко пати-гаранции,за почитуване на веке подпишаните документи реално.

Последно уредено:
Некој да ги натерал насила -еве тука има тема за бугарските пасоши -види како од девет мориња носат вода само и само да докажат како имале некој дедо или баба- Бугарин и Бугарка -Јас ако сум нема да дам пасош на ниеден но будалите од ВМРО на Каракачанов си мислат дека така им помагаат на Бугарите во странство.Инаку Македонци во Софија колку сакаш -вчера бев таму полно е со млади луѓе -едни студират, други работат.

Да работиш во Софија е рамно на самоубиство. Ќе те цедат по 13 саата на ден зборам за една убава позиција менаџер на проекти во голема Фирма (америчка) и башка плата 1600 лева и бонуси .. Некој треба да е многу луд да прифати вакво нешто на пример. И ред друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom