Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
Да темата е за БИБЕР-и мислев дали да ја ставам во гурманско катче.................
.
.
.......................
Па таму да поприкажеме и за потеклото и употребата на ова црно зрно.
Но можеби друг пат,а овдека само СЛИКИ, да видиме со што го мелете.
Затоа што повеќе и се употребува како мелен,а тазе мелен е и подобар.
И дали можеби јас баш таа вашата мелница ја немам во двата кофери.
Еве нешто од мене за почеток,како домаќин на моето хоби за БИБЕР.



Па таму да поприкажеме и за потеклото и употребата на ова црно зрно.
Но можеби друг пат,а овдека само СЛИКИ, да видиме со што го мелете.
Затоа што повеќе и се употребува како мелен,а тазе мелен е и подобар.
И дали можеби јас баш таа вашата мелница ја немам во двата кофери.
Еве нешто од мене за почеток,како домаќин на моето хоби за БИБЕР.