- Член од
- 30 април 2013
- Мислења
- 674
- Поени од реакции
- 1.294
Како бе да не стапнат, ај не треси, последниве 3 години почесто одам Гевгелија поради работни обврски и сите кажуваат позитивно за грците пошто цел град се полни со пари од нив. Одат во супер-маркетите ја купуваат цела хемија таму, гориво шверцуваат ги празнат бензинските, во Princess и Flamingo Казината кога и да пијам кафе, преку 20 коли грчки има. Не дека враќаат пари, ама па дека немаат Гевгеличани корист од нив, мало морген. Информации од прва рака дадов овде.
Тоа ај не треси да одиш на мајка ти да и го кажеш не мене..јас само си го кажувам моето мислење..тебе ако не ти се допаѓа никому ништо..
Како можам да приметам ти би си ја продал и сопствената мајка за еден денар...
Значи некој што ме плука и не ме признава дека постојам..ме нарекува со секакви погрдни имиња..гледа само како да ме згази и да си го избрише газот со мене јас да го величам -НЕ! Едно огромно НЕ!Па макар и оставале милиони а не со 50е што ќе дојдат што ќе потрошат тука..или што ќе ни ги изе*** курвите во казината за 1000денари..Ако се задовоуваат гевгеличани со тоа што некој ќе им фрли некое евро плус... тоа си е нивно право..немам ништо апсолутно ништо против тоа..но мене ни на крај памет не ми паѓа да се радувам на такво нешто.