Пукнат екран на Samsung Galaxy Note N7000

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.794
Поени од реакции
8.070
Веб-сајт
www.wjungle.net
Ми дојде и мене редов... нежно падна од 5cm, ама лошо. Дирекно на екранот. Е сега, бидејќи не сум запознаен сега како иде ова... екранов и тачот идат заедно??? Или ова чудово само горе се менува? Како пластика / фолија, шо и да е???

Си функционира све нормално...

Искуства со ова? Дали некој му се има десено, ме интересира шо, како.... и нормално цена.

Слики:

_10d6ff81699eff96d4815d3f78dfd94e.jpg
_91f4a0e1552824182f77de40c89a9b50.jpg
_51bad41636436012caaa72fa04293fd5.jpg

За толку пари и не е нешто многу језива напукнатината. Ако не си OCD како и повеќето тех-гикови терај така :)

Негде 140-160 евра се дисплеј и тач.
Гледав тоа да, не се исплаќа толку да давам. За тие пари ја друг ќе земам, жив и здрав.

Нели оди тоа посебно некако т.е. тоа горе стаклото само да се смени... пошто не е ич длабоко. Ај кој менувал, нека кажвит :)

Гледав тоа да, не се исплаќа толку да давам. За тие пари ја друг ќе земам, жив и здрав.

Нели оди тоа посебно некако т.е. тоа горе стаклото само да се смени... пошто не е ич длабоко. Ај кој менувал, нека кажвит :)

Абе се менува и посебно, но после може и да не лежи добро. Плус тешко се мести. Види во Мега Мобил на нивниот сајт дали имаат посебни. Јас ти препорачувам да го продадеш отколку да го смениш тачот. Повеќе ти се исплати да го продадеш. Или појди во некој сервис и види колку би ти дале за делови.

Продај колку може да се продаде, додај некои 200 евра и земи си да речеме некој Nexus 5 на договор, или нешто слично.

Ми дојде и мене редов... нежно падна од 5cm, ама лошо. Дирекно на екранот. Е сега, бидејќи не сум запознаен сега како иде ова... екранов и тачот идат заедно??? Или ова чудово само горе се менува? Како пластика / фолија, шо и да е???

Си функционира све нормално...

Искуства со ова? Дали некој му се има десено, ме интересира шо, како.... и нормално цена.

Слики:

_10d6ff81699eff96d4815d3f78dfd94e.jpg
_91f4a0e1552824182f77de40c89a9b50.jpg
_51bad41636436012caaa72fa04293fd5.jpg

Само стакло е 4500 ден смени го ако тачот функционира како што треба.

Фурај си го вака, ем не е на некое лошо место пукнат ем си функционира нормално. Ја не би го ни продавал ни мењавал, користи го колку што ќе држи.

Само стакло е 4500 ден смени го ако тачот функционира како што треба.
Камо да е толку, се надевам. Утре ќе прашам низ мобилариве... пошто не бива вака, не ми го прај кеф-от телефонот право :( Не можам да го гледам ваков...

Ако си сигурен дека можеш да го смениш сам само стаклото, порачај стакло. Една мала грешка и отиде дигитајзерот.
Во никоја мобилара нема да ти се нафатат да ти сменат само стакло.

Камо да е толку, се надевам. Утре ќе прашам низ мобилариве... пошто не бива вака, не ми го прај кеф-от телефонот право :( Не можам да го гледам ваков...

Ее брачко незнаеш како ми е на мене го гледам рокнат а све друго функционира освен тачот е разликата е што кај мене пукнатината е ко расед длабока...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom