Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758

Отиде уште еден гејм чејнџер. :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

И уште еден. :kuracc:

Последно уредено:

локи, според настаниве делува како да работиве у наредниов период ќе ескалираат прилично лошо за украинците.

fetchimage

^^ Си рекле „дај да пробаме, па што може да изгубиме?

Не е само бизнисот со военоиндустрискиот комплекст, во меѓувреме и пазарот со деца (и делови од деца) наводно бил многу активен.

Ако толку сте загрижени за благосостојбата на Украинците како што ве читам по коментари тука, ондак решението е просто. Нека се повлече Русија од украинска територија и сите украинци ќе бидат безбедни. Таман и вие нема да мора да си ја мачите душата со секирации.

Ако толку сте загрижени за благосостојбата на Украинците како што ве читам по коментари тука, ондак решението е просто. Нека се повлече Русија од украинска територија и сите украинци ќе бидат безбедни. Таман и вие нема да мора да си ја мачите душата со секирации.

nie sme zagrizeni za nevinite ukrainci i oni nasilno sto se rekrutirani. fasistickata bagra ko i severdzanite, sipcite i bugarite na forumov slobodno moze da umrat. denacifickacijata e vo tek.

Гневниот патриота Кењо со заклетва пред бога и Грујо!

О не, не сум загрижен за благостојбта на Украинците, повеќе отколку било чија благосостојба. Само сакам да изгубат у војнава, исклучиво ради тоа што Западот нас не ебе, а нив ги помага. Само ради тоа што нивниот пораз е пораз на Западот кој ни еба матер овие 30 години како на никој у свет.

О не, не сум загрижен за благостојбта на Украинците, повеќе отколку било чија благосостојба. Само сакам да изгубат у војнава, исклучиво ради тоа што Западот нас не ебе, а нив ги помага. Само ради тоа што нивниот пораз е пораз на Западот кој ни еба матер овие 30 години како на никој у свет.
Nemoj so vakvi muabeti, forumskite severdjani srce ke gi strefi.
Ti za sekoj slucaj ne ti preporacvam dolgo pred ogledalo da sedis, so e sigurno sigurno si e ;)

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/07/23/7412546/

Ахахахахха хахахахах :pos: :pos: :pos:

Сега ќе се запотат меѓу нозе многу вагнеровци путлеровци и фашисти на форумов..Ќе падне и Полска за 2-3 дена
:pos: :pos: :pos:

nie sme zagrizeni za nevinite ukrainci i oni nasilno sto se rekrutirani. fasistickata bagra ko i severdzanite, sipcite i bugarite na forumov slobodno moze da umrat. denacifickacijata e vo tek.

Ти си загрижен само за шупакот што ти стои од позади да ти е натаманет..Pussy shepherd :гомце:
У живот дали имаш фатено нешто потешко од виљушка,он ќе правел денацификација педерче аус :pos:

Сакаш да кажеш дека моќта е во тој што ја држи алатката... Не во самата алатка??!?
Уф, прилично добро приметено и многу остроумно! :unsure:

Инаку тебе што ти значи разликата што ја нагласуваш - дека алатката сама по себе не е толку опасна, колку што е опасен ракувачот. Дека помалку ќе те боли кога алатката ќе ја употребат и на тебе?

Ама заборавив... Тебе те стрелаа.

Во меѓувреме, во Украина продолжува „сплотеноста“. Голема подршка за војната и невиден интерес за волонтирање во војската.

Миљон (1000000) руски патриоти избегаа уџум лани ти текнуе?Преку граници кој каде гледа. И тоа само штом се појави свети Путлер на државна телевизија..Заборави на тоа бе крџак? Или така ти годи...А замисли да почнеа да спроведуваат подетална мобилизација.. :pos: Ќе се бркаа до Сибир.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom