Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме мрзи да се расправам, али пиши како Русија го минирала договорот.
Не, туку требаше да си ги смират наците кои се изживуваа врз обичниот народ во последните 8 години.Sto ti i nekoi ovde ne sfakjaat e, deka e sosema legitimno da se branat Ukraincite ako toa go sakaat. Ti na kraj sakas da kazes, deka podobro da im ja dozvolija celosna okupacija bez otpor, za da nema zrtvi. No poinaku e realnosta. Ednostavno Rusija ne trebase da pravi vakva avantura a ne deka Ukraincite se branele.
А зошто да не се изживуваат со терористи и сепаратисти кои претходно им го окупираа Крим? Сѐ започна со тоа.Не, туку требаше да си ги смират наците кои се изживуваа врз обичниот народ во последните 8 години.
Ако не се чепкаа никој немаше да им влезе и на Крим.А зошто да не се изживуваат со терористи и сепаратисти кои претходно им го окупираа Крим? Сѐ започна со тоа.
Кој се чепкал човече? Русија прва почна да се меша во внатрешните работи на Украина.Ако не се чепкаа никој немаше да им влезе и на Крим.
Ако им влезе Србија на шипците во Косово кој ќе биде кабает, Србите или шипурките?
Сепаратисти и ние бевме 1991ва. Сепаратисти и терористи бевме 1903та. Дококу победат нема да биде сепаратизам туку ослободување и незавинсност.А зошто да не се изживуваат со терористи и сепаратисти кои претходно им го окупираа Крим? Сѐ започна со тоа.
САД се меша во нашата внатрешна политика откако постоиме, шо да прајме со тоа?Кој се чепкал човече? Русија прва почна да се меша во внатрешните работи на Украина.
Што се однесува до Косово тоа може да биде држава само за дпмне-овците кои го признаа, за мене како и спрема меѓународниот закон Косово е покраина во Србија.
Стари, учи си историја, никогаш не е касно.Оди удави се бе изрод еден, бесилка за ваквите ко тебе само.
Ti si se utepal od ucenjeСтари, учи си историја, никогаш не е касно.