Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto ke ni e odbrana, 80% bez Albancite 20%, ke gi docekame so srp i cekan znaminja...Ја кога викав на Русиве ако им пунке филмот ќе идат до Берлин, Брисел и Лондон дури и некој од про - русиве на темава ми се смееа.
Иначе да прашам кога ние ќе ставаме одбрана и од каде ќе почнеме ?
Не терба да се грижиш се додека ги имаме пилотите од Арачинове, за што се погрижи “нашиот-вашиот“ Црпе.Иначе да прашам кога ние ќе ставаме одбрана и од каде ќе почнеме ?
...
Незнам зашто Кајгана блокира рутубе , vk.com, реално поради цензурата не можам да ставам убави образователни видеа от источниот блок, по закон не сме обврзани да цензурираме и си е вољата на газдата.
Кога ќе почнат војни процеси, нема назад денес мобилизират во Украина, утре во Македонија и целата ЕУ.
dobar sajt za informacii chitashRusi će udariti na američke baze u Europi? Europski rat kao uvod u svjetski
![]()
Tjedna analiza Zorana Metera: Rusi će udariti na američke baze u Europi? Europski rat kao uvod u svjetski | Geopolitika News
“Mi se krećemo prema svjetskom ratu i naše će vodstvo morati stati pred užasni moralni izbor…”.www.geopolitika.news
Што е оваа отворено почна да се пишува дека ЕУропска ќе го јаде а големи изгледи има и каубоите, многу ги забрзаа работите че испопајџаме по кривини
Не терба да се грижиш се додека ги имаме пилотите од Арачинове, за што се погрижи “нашиот-вашиот“ Црпе.