Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само зборови ... дај кажи, што и како ДА се "освестиме". Не само безвезе да се коментира и лајкови да се собираат. И да наведеш па ќе се продолжи по старо....Голема грешка си друже како прво ние како нација имаме многу отстапки направено и покрај сите неправди кои ги имаме претрпено низ вековите и уште ги трпиме. Време е да се каже ДОСТА Е!!!.
Понатаму ЕУ не е спасот за Македонија спасот за Македонија е во Македонците. Дури кога ќе се освестиме ние како народ само тогаш Македонија ќе просперира.
Доколку влеземе сега во ЕУ (со корупција на секое можно поле) ќе бидеме исто како Бугарите, што дека влегоа во ЕУ кога не им е тоа заслужено.
Исто е и со нас ние реално не заслужуваме да влеземе во ЕУ промената мора да почне од нас т.е прво ние мора да направиме суштински измени во целото опшество па да ги искористиме НАТО и ЕУ како отскочна даска кон просперитет и благосостојба.
само зборови ... дај кажи, што и како ДА се "освестиме". Не само безвезе да се коментира и лајкови да се собираат. И да наведеш па ќе се продолжи по старо....
Не мора на моиве зборови да веруваш ете прочитај ја историјата на Македонија, само кога ја отфрлиле помошта на Бугарите, Русите, Грците итн успеале нешто да направат.The whole secret of existence is to have no fear. Never fear what will become of you, depend on no one. Only the moment you reject all help are you freed.
Да бе, пред компјутер ќе се "освестиме" и ќе ги решиме работите како што (не)треба да бидат. Дури и преку нет ќе извршиме реформе у повеќе област.За тебе се тоа празни зборови за мене не се. За тоа што треба да се направи сите знаеме до некаде и имаме и луѓе способни што знаат и повеќе.
Во нашето опшество треба реформи ама буквално во секој сектор пошто буквално ништо не ни функционира. Да не идам сега оф-топик главна точка на „освестувањето“ е да прифатиме дека никој од надвор нема да ни помогне ако прво ние не си помогнеме себе си.
Не мора на моиве зборови да веруваш ете прочитај ја историјата на Македонија, само кога ја отфрлиле помошта на Бугарите, Русите, Грците итн успеале нешто да направат.
Ако те интересираат мои конкретни идеи за реформи пиши ми пп или тагни ме на друга тема каде нема да бидеме оф-топик.
Да бе, пред компјутер ќе се "освестиме" и ќе ги решиме работите како што (не)треба да бидат. Дури и преку нет ќе извршиме реформе у повеќе област. Него од кога ве интересира нашата/вашата историја од вас комунистите ? (претпоставувам)
Ова очигледно е некоја политичка игра..не е можно овај да е дотолку ретардиран да го изјави ова кога знае дека ќе наиде на негодување на Македонците во Македонија..и како мисли политички поени да фати со овие идиотски изјави?.каков дегеноид....
Исто е и со нас ние реално не заслужуваме да влеземе во ЕУ промената мора да почне од нас т.е прво ние мора да направиме суштински измени во целото опшество па да ги искористиме НАТО и ЕУ како отскочна даска кон просперитет и благосостојба.
Ти си грешка тука. Не е точно дека ние не заслужуваме, туку ЕУ не заслужува да не има. На крај краева, кој ги е*е. Не мора баш со нив да бидеме. Се повикуваш на историјата? Па токму таму е запишано дека таа ЕВРОПА мамето ни го е*ала со векови.