Секаква помош при купување на телефони

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Ako mislite deka ne treba da ima vakva posebna tema premestete ja ili izbreshete ja.
Povod da ja otvoram beshe periodov koga pochnav da gi sledam cenite na mobilnite telefoni i na staro i na novo i vidov strashni nelogichnosti vo cenite, na primer telefon so skrshen ekran koj se prodava za 10000 denari i slichno, pa dokolku sakate spodelete ovde sekakvi informacii postojano za najeftini a najdobri ponudi od site prodazni mesta vo mk (mobilari, operatori, pazar 3 mk , reklama 5 mk i sl)
Isto taka bidejki postojat stotici telefoni so slichni performansi a sepak razlichni ceni mozebi podobro e da gi podelime na pod grupi.
low end (entry level) - Samoto ime kazuva , telefoni koi se "najnisko nivo" no koi pak ke vrshat rabota.
Mid -range Sredna klasa telefoni
High end- Visoka klasa

Sega spored vas koi se NAJDOBRITE OPCII od sekoja podgrupa i zosto?
Dokolku naidete na STRAVA PONUDA ili vie samite ponuduvate realna ponuda koja soodvejstvuva so performansite i cenata slobodno pisete ovde.

Ovaa tema povekje ja otvoram iskreno od inat za site onie kvazi prodavachi na mobilni na net koi stavile ceni na mobilni demek kola kupuvas a posle ili e delumno iskrshen telefonot ili ednostavno go precenile telefonot i stavaat nerealni ceni.
Pak ke recam ako ne ide temava posebno, stavete ja kade mislite.pozz

Најпаметно е да си земеш Алкател 108.... ќе се утепаш од користење :)

Spored mene, ako zboruvame za soodnos cena-performansi, vaka nekako bi odelo.
Entry lvl - Huawei y300
Mid range - S4 mini
High end - Iphone 5 (bidejki e mala razlikata vo performansi a golema vo cena so 5s)

Alcatel 310 uste od 2002 go koristam i seuste si raboti :)
Ако викаат ајфон, самсунг ова она...., али до сега најдобро се има покажано Алкателот.
Имав еден Алкател мал 7 години го користев, а овој новиов еве веќе 5 години, а како нов е :)

Ако викаат ајфон, самсунг ова она...., али до сега најдобро се има покажано Алкателот.
Имав еден Алкател мал 7 години го користев, а овој новиов еве веќе 5 години, а како нов е :)

Тоа оти не си држел ајфон и самсунг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom