Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Махут стварно има среќа и плус се паѓа да игра против ропаци,4-0 па 4-1 у ТБ водеше Симон уз 2 сервиса и му ја заврте Махут до 7-5...каков играч е овој Симон...
Ама стварно мајндфак е кадарот од Берси, кога гледам мислам дека теренот е поспор и од Монте Карло, а уствари спаѓа во средно брзи подлоги. Иначе Новак денес танкаше за у Лондон.![]()
Jas imam procitano deka bersi go smetaat za najbrz teren posle us open?
Meне ме плаше h2h помеѓу Новак и Иснер. Башка ако му киниса сервисот на овој кошаркарот, заебано ќе биде.
go slushnavte li denes komentatorot na Sport Klub , go zalel onoj shto ke go komentira utre mechot Ferer-Simon
go slushnavte li denes komentatorot na Sport Klub , go zalel onoj shto ke go komentira utre mechot Ferer-Simon
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 22:32 ---
nema shansi teoretski Isner utre , posebno da mu napravi brejk na Novak na ovaa podloga , osven ako Novak ne izigra kako so Kveri lani, Isner utre dovolno e Novak samo da prefrla po sredina dlaboki topki Isner ke ima eden kup neiznudeni
За да дојде до размена и да може Новак да префрла по средина со длабоки топки, прво треба да му го врати сервисот како што треба.![]()