O
ob1
Гостин
Дај некое Кајгана турнирче да направиме, ако има доволно играчи. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, секако ќе предложев тоа и јас само се увежбував за да не се посрамотам, а сега еве колоквиумска ми иде. Ама дефинитивно ќе организираме, мислам дека ќе се собереме доволно, ќе се распоредиме рандом и ќе прецизираме термини. Најдобро е мислам да се игра како што играат по турнириве, најдобар од 5 партии. Додека играат двајца, другите ќе гледаме. Верувам нема да има проблеми со кажување кој што држи во рака. Осум играчи да се пријавиме, таман ќе бидеДај некое Кајгана турнирче да направиме, ако има доволно играчи.![]()
Ама заебано е што немаме сите исти карти. Ако има некој начин на правење дек по арена принцип, тогаш може.
Постои една необјаснета аномалија у HS што го побива RNG-то.
Секогаш кога играш агро, warriori имаат „Fiery war axe“ у втор круг. Секогаш. Без исклучок, 100% од случаите.
Тука више навлагаме во проблематиките кои ги опфаќаат Марфиевите закони.Зависи. Кога ја играм против контрол вориор, секогаш имаат. Ја кога играм контрол вориор, у 90% од случаите немам.
Па прво еве ти листа на ачивменти. Разгледај ги и напрај ги сите што можеш затоа што ќе ти помогне со злато на почетокот. Прво најдобро е да играш со сите херои додека не ги донесеш до левел 10 за да ги отклучиш сите бејсик карти. Потоа имаш готови декови со бејсик карти кои се доста добри. Еве за Мејџ на пример, јас овој го користев на почетокот и супер ми идеше. На истата страна има за сите класи бејсик декови, а и доволно е да изгуглаш, ќе најдеш се и сешто.Фатив да ја играм играва(прв пат играм ваков тип на игра)и ми делува доста интересна,но некако се изгубив во неа.Ќе бидам мноогу благодарен ако ми дадете некој правец што да правам.
Значи ме интересира,јас вака како бегинер што да играм на почеток:casual,ranked,на што да го трошам златото,дали да чувам злато за да го отворам Naxxramas или пак да се насочам кон арената.
Друга работа,од кога почнав да правам декови не можам да победам никако,па ако може да предложите некои солидни декови за почетници.
Многу захтеви имам,но се надевам дека некој ќе помогне![]()