HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Лол, ако го кажат за тебе тоа роднини, тоа увек значи дека си пропалитетот у фамилијата. :X3:
Koa ќе дознаеа моите за некоја пиздарија у средно, дека сум напраил (кецови, бегање...), ја сам тоа и го викав на мајка ми:
- Мамо, битно е ја да сум ви жив и здрав, батали друго....

Па шо? Не зарем не е тоа најбитно?

@Донев ја ќе те туторирам ХС констрактед, Арена и ќе те научам сите зборови што значат за само коњак частење на собиранка и 200 ден.
За сите останати, 300 ден. Пишете ми пп. окпоз.

Имa турнир, бaш сегa гo фaтив нa твич.
Ме сомрзе да го гледам, до прееска имаше кантер - 4 дена тоа правев :D
иначе имаше и претходно(2 дена можда?) еден, Gfinity, Firebat го зема тој :)

Ау денес ги изиграв најдобрите партии во мојава еднонеделна кариера :D
Два пати паѓав на едноцифрен број хелт, а противникот беше на 28-30 за на крај да направам пресврт и да тепам. Сега само што тепав партија во која паднав на 1, а противникот имаше 22 + 6 армор. За малце ќе се предадев ама дека немаше ништо во рака си викам ај баш да видам што ќе се случи и влечам Flamestrike, a во игра веќе имав Geomancer со spell damage +1. Му ги уништив четирите миниони кои ги имаше и после му остана само да си влече по една карта и да си става +2 армор. За среќа не извлече ништо со чарџ и можев секој потег да му уништувам се што ќе повика и да си го зголемувам бројот на миниони за на крај после долго мачење да го победам :D

Еве како изгледаше пред да го скинам :D

Hearthstone_Screenshot_3.15.2015.18.15.27.png

Ништо не пишувате (n)

Јас ги отклучив првите два винга од Наксрамас и сега сум на пола пат за третиот. Многу лесни ми беа првиве два, од прва пројдов се, освен хероик секако :D
Со Мејџ си терам, другиве онака по потреба, за квестови или па ако ми здосади Мејџ.

Ова ми е врвот до сега, од прееска :D
Hearthstone_Screenshot_3.24.2015.00.59.21.png

уууу, ама си се заиграл :D браос
мене 15ка ми е врв, пошо онака играм кежуал, неможам да се одлучам на која игра да се посветам :D

Untitled.png

Што точно значи ова? На први април ќе ми даде плус 5 ѕвезди на пример ако сум накачил 5 ранка или цел април кога ќе имам win streak ќе добивам по 5 бонус ѕвезди?

Прегледај го приврзокот 117212

Што точно значи ова? На први април ќе ми даде плус 5 ѕвезди на пример ако сум накачил 5 ранка или цел април кога ќе имам win streak ќе добивам по 5 бонус ѕвезди?
Незнам дали е 100% точно, ама јас вака го знам:
Кога ќе почне новата сезона ако си на пример ранк 20 - значи дека си поминал само 5 ранка, и ќе ти даде 5 ѕвезди, и ќе доеш до кое беше таму ранк 23 или 22.
Значи број на ранк - број на ѕвездички, јас како што знам така е, ама не ме држи за збор :D

Прегледај го приврзокот 117212

http://hearthstone.gamepedia.com/Play_mode

Имaш oвде финo лепo oбјaснетo пoд Ranked

Sent from my LG G2 using Tapatalk

Yup, така е :D
"For example, a player who ended the season at Rank 15 qualifies for 10 bonus stars (25 - 15 = 10). The player will therefore begin the next season as a Rank 21: Southsea Deckhand with 2 stars."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom