Секако не се замарам многу па да читам стратегии и да проучувам како играат тие на твич.
хаха, не го мислев дотолку сериозно, мене лично ми се доста интересни да ги гледам, има некои интересни фаци, па успут и фаќам по некој tips&tricks

иначе топ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако не се замарам многу па да читам стратегии и да проучувам како играат тие на твич.
Не бе, денес сите ги игрaв зa дo 10ти левел дa стигнaм и ете тoј ми oстaнa пoследен. Првo Хaнтер ми беше прв пик, aмa сaбaјле сo Вoрлoк имaв 7 пoбеди пo ред. Пoсле кoгa фaтив сo други имaв тoлку пoрaзи пo редхаха, не го мислев дотолку сериозно, мене лично ми се доста интересни да ги гледам, има некои интересни фаци, па успут и фаќам по некој tips&tricks
иначе топгледам Шаман не ти е нешо интересен?
мене роуг искрено ич не ми се игра
![]()
ранк 20+ (или - треба да речам >.>) cardback на крај на сезонаНе бе, денес сите ги игрaв зa дo 10ти левел дa стигнaм и ете тoј ми oстaнa пoследен. Првo Хaнтер ми беше прв пик, aмa сaбaјле сo Вoрлoк имaв 7 пoбеди пo ред. Пoсле кoгa фaтив сo други имaв тoлку пoрaзи пo ред
Дa зaвршaм сегa сo Шaмaн пa ќе се прoбaм пaк сo Вoрлoк
Инaче сo игрaње ranked се дoбивa нештo или?
И е и не е.Од дамна се токмам да ја пробам играва, де само кажете ми дали е "pay to win" да не ја почнувам воопште тогаш?![]()
Од дамна се токмам да ја пробам играва, де само кажете ми дали е "pay to win" да не ја почнувам воопште тогаш?![]()
^И е и не е.
ионака неможеш да паѓаш ранк дур не стигнеш до 20ка, па лесно се стигнува, добиваш cardbacks ко шо напишаа погоре,Инaче сo игрaње ranked се дoбивa нештo или?
Што ти падна?3 леџендари карти во 2 бустера!![]()
Што ти падна?
Зошто бе, Sneed's се игра у многу декови. И сум видел еден Warrior со Iron!Troggzor the Earthenator, Sneed's Old Shredder и Iron Juggernaut.
Не се нешто wow, ама за обични бустери купени со голд од квестови топ се.![]()
Али ако Blackrock не ги напраи Jugger i Trogg viable, комотно дисенчантај или шо знам чувај ги.
Абе „viable“ карта кога се употребува ко израз, значи дека картата е достапна во метата, односно дека се игра.Што значи ова viable, да ги нема воопшто со следниот апдејт/dlc или што и да е?
Најбоље е да чекаш нерфање за да дизенчатуваш за фул дастЗошто бе, Sneed's се игра у многу декови. И сум видел еден Warrior со Iron!
Али ако Blackrock не ги напраи Jugger i Trogg viable, комотно дисенчантај или шо знам чувај ги.
Ако не се брзаш и глеаш економски, иам приметено дека е боље све да чуваш што ти паѓа сам дупликати, нема сврха да дисенчанташ, али пусто брзање, посебно кога рашаш некој леџендари да искрафташ > . <
^ Yup.Најбоље е да чекаш нерфање за да дизенчатуваш за фул даст![]()
^ Yup.
Ја си го крафтнав Dr. Boom, леџенд за секоја класа моментално, посебно ако сакаш да фатиш ранк у ranked mode.
Ако го nerf-нат, ќе го искршам за целосната вредност и ќе крафтам некој друг![]()