HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Секако не се замарам многу па да читам стратегии и да проучувам како играат тие на твич.

хаха, не го мислев дотолку сериозно, мене лично ми се доста интересни да ги гледам, има некои интересни фаци, па успут и фаќам по некој tips&tricks :)
иначе топ (y) гледам Шаман не ти е нешо интересен? :D мене роуг искрено ич не ми се игра :D

хаха, не го мислев дотолку сериозно, мене лично ми се доста интересни да ги гледам, има некои интересни фаци, па успут и фаќам по некој tips&tricks :)
иначе топ (y) гледам Шаман не ти е нешо интересен? :D мене роуг искрено ич не ми се игра :D
Не бе, денес сите ги игрaв зa дo 10ти левел дa стигнaм и ете тoј ми oстaнa пoследен. Првo Хaнтер ми беше прв пик, aмa сaбaјле сo Вoрлoк имaв 7 пoбеди пo ред. Пoсле кoгa фaтив сo други имaв тoлку пoрaзи пo ред :D
Дa зaвршaм сегa сo Шaмaн пa ќе се прoбaм пaк сo Вoрлoк :D

Инaче сo игрaње ranked се дoбивa нештo или?

Не бе, денес сите ги игрaв зa дo 10ти левел дa стигнaм и ете тoј ми oстaнa пoследен. Првo Хaнтер ми беше прв пик, aмa сaбaјле сo Вoрлoк имaв 7 пoбеди пo ред. Пoсле кoгa фaтив сo други имaв тoлку пoрaзи пo ред :D
Дa зaвршaм сегa сo Шaмaн пa ќе се прoбaм пaк сo Вoрлoк :D

ранк 20+ (или - треба да речам >.>) cardback на крај на сезона
друго јок освен сатисфакција

Од дамна се токмам да ја пробам играва, де само кажете ми дали е "pay to win" да не ја почнувам воопште тогаш?:)

Од дамна се токмам да ја пробам играва, де само кажете ми дали е "pay to win" да не ја почнувам воопште тогаш?:)
И е и не е.
Гринд ту хев опшнс/стеј релевант.

^
ако играш доволно ќе имаш солиден decklist,гејмсенс;
А за просто уживање/зафрканции, можеш и без тоа :)

ионака неможеш да паѓаш ранк дур не стигнеш до 20ка, па лесно се стигнува, добиваш cardbacks ко шо напишаа погоре,
а иначе за понатака едино ако сакаш да стигнеш Legend Rank у сезоната.. :)

Troggzor the Earthenator, Sneed's Old Shredder и Iron Juggernaut.

Не се нешто wow, ама за обични бустери купени со голд од квестови топ се. :)
Зошто бе, Sneed's се игра у многу декови. И сум видел еден Warrior со Iron! :X3:
Али ако Blackrock не ги напраи Jugger i Trogg viable, комотно дисенчантај или шо знам чувај ги.
Ако не се брзаш и глеаш економски, иам приметено дека е боље све да чуваш што ти паѓа сам дупликати, нема сврха да дисенчанташ, али пусто брзање, посебно кога рашаш некој леџендари да искрафташ > . <

Што значи ова viable, да ги нема воопшто со следниот апдејт/dlc или што и да е?
Абе „viable“ карта кога се употребува ко израз, значи дека картата е достапна во метата, односно дека се игра. :)
Со следната едиција, други карти можат да ги напраат овие легендерис „viable“ односно игриви.

Зошто бе, Sneed's се игра у многу декови. И сум видел еден Warrior со Iron! :X3:
Али ако Blackrock не ги напраи Jugger i Trogg viable, комотно дисенчантај или шо знам чувај ги.
Ако не се брзаш и глеаш економски, иам приметено дека е боље све да чуваш што ти паѓа сам дупликати, нема сврха да дисенчанташ, али пусто брзање, посебно кога рашаш некој леџендари да искрафташ > . <
Најбоље е да чекаш нерфање за да дизенчатуваш за фул даст :D

Најбоље е да чекаш нерфање за да дизенчатуваш за фул даст :D
^ Yup.
Ја си го крафтнав Dr. Boom, леџенд за секоја класа моментално, посебно ако сакаш да фатиш ранк у ranked mode.
Ако го nerf-нат, ќе го искршам за целосната вредност и ќе крафтам некој друг :D

^ Yup.
Ја си го крафтнав Dr. Boom, леџенд за секоја класа моментално, посебно ако сакаш да фатиш ранк у ranked mode.
Ако го nerf-нат, ќе го искршам за целосната вредност и ќе крафтам некој друг :D

Др.Баланс е најдобра инвестиција моментално :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom