HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
зашто ми даде околу 350 голд? незнам од кај се избација си играв нормални партии имав 620 и после некое време гледам доле 970...

зашто ми даде околу 350 голд? незнам од кај се избација си играв нормални партии имав 620 и после некое време гледам доле 970...

Веројатно си го завршил скриениот квест да победиш 100 партии во било кој мод, па ти дало 300 голд.

http://hearthstone.blizzpro.com/2013/10/22/hidden-hearthstone-quest-list/

За останатите 50, можеби си завршил дејли квест, а не си приметил (тоа дава 40). Исто дава 10 голд на секои 3 победи.

Дај некој нека ме адне за пријател,имам quest watch a friend win in spectator mode,а немам ниеден пријател.За греота сум :(
zoco #2102

Јас и претходно си ја ставив нормалната верзија на мобилен и си играв и сега некако не можам да се навикнам на оваа. Битно даде гратис пек, па ќе си ја вратам таа за таблети.

Изиграв една партија на мојов S3 mini колку да го земам гратис бустерот, иначе не планирам да пржам јајце на око на него.

Конечно да имам среќа и да ја извлечам единствената карта која би можела да ме спаси (Majordomo Executus), а после и неговиот Рагнарос да ми го погоди за да го добијам Рагнарос со кој го уништив неговиот Рагнарос и ја добив напорната партија :D

Hearthstone Screenshot 04-18-15 16.31.32.png
Hearthstone Screenshot 04-18-15 16.32.01.png

хахаха, туууу, ептен баксуз сум :D
готово више не се уклучувам кај никој да гледам :D

Што е ова бе, има лимит да можеш да добиеш само 100 голд дневно? :tapp:

(2013-12-10)
"The amount of gold gained by winning games in Play mode per day is now capped at 100. This cap does not affect gold gained through Quests, Arena, or Achievements."
Source
пишува во Patch Changes - вториот patch :D

Ништо, претерав со победи денес. 10ти ранк моментално :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom