Продавам Nikon D3100

• Креатор на темата Креатор на темата kires
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 декември 2012
Мислења
14
Поени од реакции
2
Продавам Nikon D3100 со 18-55 VR објектив + Sigma филтер + торбица + 16 GB SD card.
Апаратот и објективот се во одлична состојба. Цена !? Дајте понуди.

Attachments

• DSC07538.JPG
    DSC07538.JPG
    1,9 MB · Прегледи: 30
озбилно само за објективот 50 евра ххахха НЕ..колку окинувања има?

озбилно само за објективот 50 евра ххахха НЕ..колку окинувања има?
Би сакал да го продадам комплет, но може и посебно. Но прво ако го продадам телото, после ќе го продавам и објективот, па можеби и за 50 евра.

Комплет колку го даваш? И колку окинувања има, како што праша членот погоре?

Комплет колку го даваш? И колку окинувања има, како што праша членот погоре?
Цената е 21.000 денари, комплет се. А за окинувањата кажи како да видам па ќе објавам.

малце да не е преценет апаратот за 21.000 ? 25.000 е ганц нов..плус сигурно имаш над 10.000 окинувања...а за да видиш како се глеа колку окинувања имаш најди на гугл, how to check shutter count on nikon d3100 и ќе ти дае...како и да е малце е висока цената

малце да не е преценет апаратот за 21.000 ? 25.000 е ганц нов..плус сигурно имаш над 10.000 окинувања...а за да видиш како се глеа колку окинувања имаш најди на гугл, how to check shutter count on nikon d3100 и ќе ти дае...како и да е малце е висока цената
Да не се лажеме, за 25.000 денари нема шанси да е нов. Еве цена на нов.
http://www.pixplus.com.mk/index.asp...tid=1026&directoryid=+229&ctrl=productdetails
http://set.com.mk/index.php?route=product/product&filter_name=d3100&product_id=11288
Кажи ми кај го има нов за 25.000 одма ќе ја спуштам мојата цена. Плус, филтерот и картицата и тие трба да ги купи секој што ќе купи нов апарат.
Апаратот воопшто не би го продавал, но приморан сум дека ми треба кеш.
Инаку има 18.000 окимувања.

извини моја грешка 27.000, забораив дека објективот е ВР ама како и да е е многу,не очекувај да го продадеш во скоро време

извини моја грешка 27.000, забораив дека објективот е ВР ама како и да е е многу,не очекувај да го продадеш во скоро време
Добро еве колку би дал ти, ако си воопшто заинтересиран? Баш ме интересира.

Нова цена на комплетот е 20.000 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom