UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://forum.kajgana.com/threads/Бо...-Минхен-Финале-ЛШ-25-05-2013-–-20-45-ч.68300/

Погледни ја темата и погледни го воведот. Ама добро го погледни... и види го бројот на лајкови. Се ти кажува зашто беше затворена првата тема!

Џабе толкав вовед, кога пак му ја затвориле :(

admin-mod-user.gif
:P

Челзи освојува :cool:
Овие Арена Спорт или како и да се викаа што ги има на Макс ТВ ке даваат пак како минатата година?:)

Ќе даваат

Затворена е темата бидејќи заврши финалето...

Затворена е темата бидејќи заврши финалето...

Јасно ми е ;)
Инаку во моментот е извлекувањето на групите за ЛЕ. Кандидат за нова тема има ?
Или да почнам уште од сега да припремам нешто...

Ливерпул и Тотнам со години играа во Европа Лига, Челзи играше лани, Јунајтед и Сити полани (Сити и пред тоа)... Мислам оти дојде редот Арсенал да биде трет во група, за да продолжи проклетстово на англиските екипи.

Од друга страна, Сити овој пат сигурно поминува група. :)

(y)
Какви Барса-Ајакс, што ти е тебе, ова ќе биде одличен натпревар.

За четврто коло ќе биде тешко да се одлучи (иако јас би идел на Дортмунд-Арсенал затоа што досадни ми се веќе оние двете), 5то коло нема некој атрактивен натпревар, но фаворит е Леверкузен-Јунајтед. Иако во последните 2 кола би требало според тоа каде ќе биде најнеизвесно...

Последното коло е за Наполи-Арсенал, освен ако не е решено таму. Но мислам дека до последен момент нема да се знае во таа група.
Појма немам што ми е мене :D

Знам дека Наполи-Дортмунд > Барса-Ајакс амааа.. знам и дека Барса во МКД има повеќе навивачи од Наполи и Дортмунд кобминирано а можеби ќе се решат да го даваат Барса-Ајакс пред Наполи-Дортмунд бидејќи би сметале дека повеќе луѓе би го гледале тој пренос. А и ќе се вадат на тоа дека играат два поранешни шампиони.
И јас сакам да го гледаме Наполи-Дортмунд ама знам дека во таква ситуација ќе има фаци на форумов "Алооо што им е на овие од МТВ?!?!? Само Пандев да се давало ! "

Појма немам што ми е мене :D

Знам дека Наполи-Дортмунд > Барса-Ајакс амааа.. знам и дека Барса во МКД има повеќе навивачи од Наполи и Дортмунд кобминирано а можеби ќе се решат да го даваат Барса-Ајакс пред Наполи-Дортмунд бидејќи би сметале дека повеќе луѓе би го гледале тој пренос. А и ќе се вадат на тоа дека играат два поранешни шампиони.
И јас сакам да го гледаме Наполи-Дортмунд ама знам дека во таква ситуација ќе има фаци на форумов "Алооо што им е на овие од МТВ?!?!? Само Пандев да се давало ! "

А колку има навивачи на добар фудбал, наместо на one sided contest каков што најверојатно ќе биде Барса?

А и колку навивачи има Барса, верувај хејтери кои нема да сакаат да ја гледат ги има дупло повеќе :D. Не ги заборавај и навивачите на Баерн и оние на сите италјански клубови. Така да дефинитивно сум сигурен дека повеќе ќе сакаат Наполи-Дортмунд.

Наполи го даваат сигурно. Да не беше таму Пандев ќе имаше можеби дилеми, пред се поради големиот број навивачи на Барса, ама вака сигурен сум.

Група А - Манчестер и Сосиедад
Група Б - Реал и Јувентус
Група Ц - ПСЖ и Бенфика
Група Д - Баерн и Сити
Група Е - Челзи и Стеауа
Група Ф - Дортмунд и Наполи
Група Г - Атлетико и Зенит
Група Х - Барса и Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back