Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не може Сејдиу да бира бе...геј е,увек појак тим бира.
Нека направи лифчиња и нека влече рандом,а ако може некој да го снима и да стави стрим на интернет би било супер порегуларно.
Е така да си знаете!

Шала на страна дај да се избереме,ова со рандомов некако не ми се свиџат,ќе се погодиме све напаѓачки настроени играчи и ќе заврши 45-44 утакмицава:D

Не може Сејдиу да бира бе...геј е,увек појак тим бира.
Нека направи лифчиња и нека влече рандом,а ако може некој да го снима и да стави стрим на интернет би било супер порегуларно.
Е така да си знаете!

Шала на страна дај да се избереме,ова со рандомов некако не ми се свиџат,ќе се погодиме све напаѓачки настроени играчи и ќе заврши 45-44 утакмицава:D

Јас и ти од различна во секој случај. Поинтересно ми е да играм против тебе, отколку со тебе.
Другиве премногу лесно се сопираат, ти не плачеш за фаул, играш машки и делуваш како да не си поминал 48 часа пред компјутер пред да дојдеш на натпревар :)
Ама сакам да играм со Cthulhu^ и ЅОНЕ од иста :vozbud:

Ајде тогаш да бираме јас и ти тука играчи,ако нема против некој од другиве?:)

Момци да ве потсетам дека краен рок за поднесување на составите за натпреварот во недела истекува на полноќ. Затоа бидете поажурни во поделбата треба да се дискутира и тактичкиот дел од играта :P

Сакам да има уште вакви настани веќе се пополнети местата за следното и мене вклучете ме :D

замина возот..кај си ти на време да потврдиш пријава :P

Немав интернет врска претходниве три дена, само на 3G на фб... Ај ако некој откаже. Баш сеа ја листав темава, видов се попунило све... :D

Немав интернет врска претходниве три дена, само на 3G на фб... Ај ако некој откаже. Баш сеа ја листав темава, видов се попунило све... :D

зашто секогас се случува некој да не успее или да му испадне нешто непредвидено, можеш слободно да дојдеш па макар и како публика да ги дружиш веке пријавениве навивачки и понеси опрема за секој случај.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom