GG - емисија за игри

• Креатор на темата Креатор на темата skullmonkey
  • Време на започнување Време на започнување
Додека чекаме да почнеме, загрејте се со еден од екипата на ГГ - Tramspottin'. Секој ден (од 17:00-23:00) има стрим за Warlords Of Draenor и неколку други игри, па ако му се гледа на некој, бујрумте :D

http://www.twitch.tv/tramspotting

ps: Има жемски! Мајке ми!

Додека чекаме да почнеме, загрејте се со еден од екипата на ГГ - Tramspottin'. Секој ден (од 17:00-23:00) има стрим за Warlords Of Draenor и неколку други игри, па ако му се гледа на некој, бујрумте :D

http://www.twitch.tv/tramspotting

ps: Има жемски! Мајке ми!
слабо гораст ... у државава го имаш најдобриот warrior tank играч во world of warcraft ... ако не му направите интервју не ви ја признаваме емисијата.
http://eu.battle.net/wow/en/character/ahnqiraj/blademkd/simple
Item Level: 589.87 // World First by all classes
http://www.wowprogress.com/character/eu/ahn-qiraj/Blademkd

слабо гораст ... у државава го имаш најдобриот играч во world of warcraft ... ако не му направите интервју не ви ја признаваме емисијата.
http://eu.battle.net/wow/en/character/ahnqiraj/blademkd/simple
Item Level: 589.87 // World First by all classes
http://www.wowprogress.com/character/eu/ahn-qiraj/Blademkd

Па не е баш у државава, у Шпанија е више неколку години колку што знам :)

Што бидна со емисијава,има најава кога ќе почне?Знам требаше септември ама ја одложија.

Можно е да закасниме недела (евентуално две) ради техничко/стратешки причини, но тоа се ситници во однос на патешествието кое ни претстои :D
Абе да не мислевте 1 Септември 2015 година?
Отиде и 1ви и една недела (евентуално две), еве веќе три ќе поминат. (n)

Деца од 15 години имаат солидни канали на твич, вие за 500 луѓе што ќе ве гледаат се спремате 3 години.:facepalm:

Деца од 15 години имаат солидни канали на твич, вие за 500 луѓе што ќе ве гледаат се спремате 3 години.:facepalm:
Момак ова е цел проект не е инсталирај OBS и иди стримај...не иде така ебате беља требат пари, треба луѓе итн.

Туку така е мислиш ти тоа, од денес за утре се прави. Бог да чува :) Одма со хејтање човече, шо ти немоеш да се спиеш без емисијава? Или да не плаќаш за да ја гледаш? Коа сакаат ќе ја пуштат.

Момак ова е цел проект не е инсталирај OBS и иди стримај...не иде така ебате беља требат пари, треба луѓе итн.

Туку така е мислиш ти тоа, од денес за утре се прави. Бог да чува :) Одма со хејтање човече, шо ти немоеш да се спиеш без емисијава? Или да не плаќаш за да ја гледаш? Коа сакаат ќе ја пуштат.
Не е баш од денес за утре туку ако не се лажам 2 години веќе. Следствено, за истово се “хејта“ веќе подолго време. Ако не знаеш точно кога ќе направиш нешто не задавај рокови. Многу добра реклама имаше на почетокот, сега мислам дека повеќето заборавија дека се најавуваше вакво нешто...

Муабетот ми е, можеше да се направи нешто со парите што се собраа и да се почне па здравје после и од твич ќе се собираат средства. Све и свашта се гледа на твич, не гледам потреба зошто мора да биде нешто ептен спектакуларно кога веќе од многу одамна е најавено.

Не е баш од денес за утре туку ако не се лажам 2 години веќе. Следствено, за истово се “хејта“ веќе подолго време. Ако не знаеш точно кога ќе направиш нешто не задавај рокови. Многу добра реклама имаше на почетокот, сега мислам дека повеќето заборавија дека се најавуваше вакво нешто...

Муабетот ми е, можеше да се направи нешто со парите што се собраа и да се почне па здравје после и од твич ќе се собираат средства. Све и свашта се гледа на твич, не гледам потреба зошто мора да биде нешто ептен спектакуларно кога веќе од многу одамна е најавено.
Тука си во право целиот хајп околу емисијава умре поради голем временски период помеѓу најавувањето собирањето кеш и самиот старт....али сепак и ја ги сваќам нив сепак ова е поголем прект.

објавено:
skullmonkey, 28 август 2013
не дека хејтам но стварно на твич луѓе даваат кеш за да гледаат глупости ... можеше да почнат со стрим и обични емисии на тој начин да привлечат одреден број гледачи а по пат на реклами на веб сајт и слично да создадат некој одреден прилив на средства со кој би покривале основни работи. година дена абер нема .... технологија лета напред новитети изуми фали уште луѓе да пратиме на марс ... а емисијава ни А од абер да почне. се надеваме дека вредело цело ова чекање и дека ќе растурат но некако полека луѓево се откажаа од ГГ, така да и утре да излезе ќе ни биде мехххххх ... но се надевам дека не сум во право ........

Vakvi eksperti so nemaat niso napraeno pametno u zivotot mn mi se svigjaat...poso lugeto imaat familiii imaat ebena rabota ova go praat od ljubov...i 5 godini ako im treba neka...da ve mocam ako sve e taka lesno ko so zborite ke napraevte i vie neso u zivotot...ali neli makedonska rabota...

Vakvi eksperti so nemaat niso napraeno pametno u zivotot mn mi se svigjaat...poso lugeto imaat familiii imaat ebena rabota ova go praat od ljubov...i 5 godini ako im treba neka...da ve mocam ako sve e taka lesno ko so zborite ke napraevte i vie neso u zivotot...ali neli makedonska rabota...
Извини шефе, нема да се повтори. :place:

Од каде бе толку упознаен со мојот живот?
Нејсе. Напротив, го поддржувам проектов до тој степен што и донирав, затоа и толкав мрч. Тука ме боли. Боље ќе испиев некое пиво ако ништо друго.
Го најдов ова на сајтот, 1ви Септември го чкртнале :icon_lol:
gg.mk напиша:
Трета или четврта недела од Септември, 2014 година... со Господ напред! \o/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom