- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
ЦИА треба да издаде книга '' Како да уништам држава за краток период '' , да знаеме и ние другите, обичните смртници.
нема да биде продавана, пошто веке е прочитана и прераскажана
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЦИА треба да издаде книга '' Како да уништам држава за краток период '' , да знаеме и ние другите, обичните смртници.
Има Америка да ги срамни со земја![]()
Европјаните во првата светска војна
После тоа швабите го користеа како ефикасен и чист начин на чистење на Евреите во конц логорите.
Па после Садам и сега наводно Асад.
А и што е толку гасот пострашен од куршум или граната ?
Ако ништо друго цел остануваш,а не ти е пола тело на 20 метри од тебе како кога ќе лупне граната.
А и не верувај во се што ќе видиш на фб....
![]()
Ti kako da se raduvash na eventualna vojna a?
Мене баш ме интересира на каков начин ќе биде спроведена инспекцијата и дали телата на умртвените ќе бидат достапни за аутопсија на тимот инспектори,ако воопшто планираат да извршат таква акција.
Ti kako da se raduvash na eventualna vojna a?
Не напротив,не посакувам да има војна никаде затоа што тоа е најголемото зло кое може да му се случи на некого (и сам ја имам гледано во живо со свои очи што е војна).Само ме нервира како некој 100 години руши се живо пред себе,а некој заостанати цел свој живот се прават на (не)здрав памет будали,со некои црвени линии,ЕВЕ ГОТОВО СЕГА СЕ РАСПАЃААТ,АКО НЕ СЕГА ДРУГАТА ГОДИНА СИГУРНО КРАЈ ГОТОВО ВИШЕ.. треба да се свати дека Америка е светски хегемон и не трпи конкуренција,а ако некој сака да ја дели власта на светот со неа они се спремни нуклеарна војна да почнат (случајот со Студената Војна) таму најдобро покажаја дека се смрени до граници да идат.Или они или никој.
Kako shto slusham UK ne prakja vojska, premierot ne ja dobil baranata podrshka, Italija ke uchestvuva samo ako voenata intervencija dobie podrshka od UN, Kanagjanive se udiraat vo gradi i samo verbalno ja posrzhuvaat USA, vojska nema da prakjaat ( a i taka se "vaginalen chad").
Mozhe da se sluchi samo USA da ostane...I Obama saka da si ima svoja vojna, kako Bush i Clinton, da ne ostane pokuso.
Дури и да е сама Америка ќе им нанесе иста штета колку да е и со другите.Плус тука ги имаат 5та и 6та Американска флота ако не е доволна четвртата мада не верувам дека би дошла шестата,сепак не војуваат со Кина туку со Сирија а плус имаат и бобрени групи составени од носачи на авиони одделни од овие веќе познати флоти.Ти не се секирај тие на овој или на оној начин ќе ги срамнат со земја,како се вика Ако се има желба има и начин
Инаку Казаки,ја не реков дека се тресе ама во случај на огромен вооружен судир меѓу нив шансите Техеран да стане Нагасаки се огромни затоа што од кај нив би дошле и други муслимански земји на помош така да ако Израел више мора со толку да се бори барем едните ќе ги изгори.За другите ќе видимеНе заборавај дека еврејското лоби е најјакото лоби во светот посебно во Америка,ако Иран го чепне Израел одма му доаѓа коњаница.
A be ostaj ti Petta, Shesta, Sedma flota, ne znachi toa nishto. Od kade znaesh pa shto oruzhje ima Sirija. Mozhe pak Cuba da se sluchi...ne bidi tolku siguren.
nesto citam po sajtovite deka flotite im se reducirani, poradi nedostatok na materijalni sredstva, t.e. besparica ,i namalen bugetCUBA се случила еднаш во историјата на човештвото и никогаш повеќе и тоа го направил СССР и никој друг.Второ сакам да кажем дека Америка АПСОЛУТНО ОД НИКОГО НЕ ИМ ТРЕБА ПОМОШ за да ја срушат Сирија имаат толку флоти и борбени групи што е еднакво на бомбардирање на САД врз Македонија.А ако може да видиш освен Британија и Канада има многу повеќе земји кои сигурно ќе помогнат директно како Данска,Франција,Арабија,Катар итн.Не значи ништо да имаш носачи на авиони и флоти нели !? па баш тие флоти убија луѓе и луѓе низ цел свет... за твоја информација на Куба беа разместени ракети со боеви глави со домет од 2 до 3.000 км нешто за што Сирија никогаш нема да го има (на оружјето мислам) затоа што нема кој да им дозволи ете толку од твоето мистериозно оружје на Сириската Арапска Република![]()
mizerno s 300, mislam deka nemas vrska od oruzje ako se tolku silni zosto site planovi im se bombadiranje so balistcki raketi so golem dostrel od brodovite i podmornicite i od vozduh ali od golema distanca ,a
znaes kolku lesno se mami tomahavk potreben ti e eden agregat i mikrobranova pecka gi razmestuvas na eden kup lokaciii ja ostavas mikrobranovata otvorena dobro kamufliras i avaksite mislat deka toa e postrojka za raketi srbite go otepaja nato so vakvite varki imas na yu tube