Забранет влез за Роми во новиот Аква парк

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе сигурно, дискриминација. Кога ќе ги видев на Олимписки по гаќи како влагаат коса да ти се крене. :facepalm: И јас имам другар Ром, зошто него го пуштиле некни да иде а овие ги вратиле? Бог зна што праеле внатре. Само да се плачело.
Ти да видеш циго како мочка во сред базен и тоа без око да му трепне ќе треба веќе никогаш да не одеш на базен. За работа први викаат дека нема за нив па затоа оти се невработени мора да ја работат жената и да имат по 4-5 деца.

Ти да видеш циго како мочка во сред базен и тоа без око да му трепне ќе треба веќе никогаш да не одеш на базен. За работа први викаат дека нема за нив па затоа оти се невработени мора да ја работат жената и да имат по 4-5 деца.
Све имам видено, уживај, затоа реплицирав на темава, дека секогаш се слушаат двете страни од приказната. Овие Лутер Кинговциве од Твитер пак кренале узбуна и а1он и новатв одма проработуваат, не ме изненадува ова.

И да дополнам, не само нехигиена и несоодветна опрема за капење, може да не ве пуштат и ако имате незалечени рани по телото, да не се чуди некој ;) Се става хлор во огромни количини ама ко така ај и кучиња нека пуштаат на капење.

Minorities at my Water Park...
1123200984712AM-1-.jpg

Лесно е да се пресече кај што сурово и суво гори.

Тешко е да го одделиш сувото од суровото.

Ако вработат пазачи кои ќе надгледуваат и кои и бездруго се потребни, ќе биде полесно да се разграничи.

Ајде еве нека е дека голем дел од нив кукаат без причина, ама вашето дете да не го пуштеа од рандом дебилна причина, вие ќе бевте тие кои ќе кукавте "без причина" кај медиумите.

Ајде еве нека е дека голем дел од нив кукаат без причина, ама вашето дете да не го пуштеа од рандом дебилна причина, вие ќе бевте тие кои ќе кукавте "без причина" кај медиумите.

Еднаш како деца ни се случи татко му на другар не не пушти, тој беше на врата и не избрка и позади нас се слуша глас А бе овај син му не го пушти нас ќе не пушти :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ама казнет беше нешто поради расправија домашна нема дискотека :icon_lol:.

Само така ич да не ги пуштат!

Можеше да ја кажеш поентата и без анализирање на лик кој не го познаваш. ;)
Ама не, њоте, ти сакаш лајкови и величење. Леле њоте колкав ти е! Најголем на цел свет! Оу јеа, њоте!

Што збориш? Пак нешто рефлектираш.
Јас бев меѓу првите кои ви го скапаа вашето розево балонче дур се чукавте во гради околу човекови права, дискриминација, монструми.. величењето на вашите натчовечки вредности и морали.

Види, интересно, истите луѓе само го осудија настанов. Редовните борци за човекови права, лгбт поддржувачите, анархистите, вегетеријанците..
Тебе ова те исполнува, не мене. Впрочем, кога последен пат си била на базент?

Десет години имаме декада на Ромите. Небројани пари се вложија во нивно образование, здравство и култура. Дел од парите се буџетски, останатиот дел невладин сектор + процентуално најмногу Сорос. Што добивме? Иста слика, Роми на улица со десет мали деца, влечење за нога низ плоштад, фрлање во фонтани, прифатилишта за нив во кој бегаат и неседат па повторно се враќаат на просење, крадење и кукање.

Франција е Еу, со автобуси ги собираше и транспортираше. Последна изјава на министер пред собир на Роми е: Хитлер требаше сите да ве убие! А ќе речеш Франција.

Туку муабетов ми е, кога некој несака да се промени, поарно ти е да го тргнеш настрана одколку да ги трошиш парите за џабе. Никад нема да се променат, такви се низ цел свет. Најдобро решение е да ги префрлат во Романија и бугарија од цел свет и нека си живеат во една земја. Зошто во секоја земја, апсолутно во секоја тој народ е по улици и во нечистотија. Ќе рече некој немале куќа и леб, се прашувам како би имале? Имаш задолжително основно, името незнаат да си го напишат, како ќе имаат? Време е на реално гледање на работите. Не ги пуштиле оти имало причина. Толку. Причината освен ако се праиме наглупи нема да ја видиме, друго се е јасно.

Тогаш да ги убиеме сите. Може ќе ти мириса на ванила така.

Да ги направиме сапун со мирис на ванила,инаку ове е класичен пример на дискриминација,не е вратарот тој кој треба да одлучува како некој мириса,смрди,базди,корне итн. и дали е малку или поише црн,бел,жолт или зелен

Да ги направиме сапун со мирис на ванила,инаку ове е класичен пример на дискриминација,не е вратарот тој кој треба да одлучува како некој мириса,смрди,базди,корне итн. и дали е малку или поише црн,бел,жолт или зелен

не е тоа дискриминација тоа се вика стандард ако сакаме у европа неможе со цигани во аква парк

не е тоа дискриминација тоа се вика стандард ако сакаме у европа неможе со цигани во аква парк

А ние сме таман “подготвени„ за Јуроп,дај не ме смеј жити све

Вчера бев во аква парк и баш за беља едно 3-4 годишно девојче од ромска националност крадеше од масичките до лежалките кај што немаше никој а имаше оставено предмети.Истото тоа девојче за малку ќе го украдеше мобилниот од луѓето кои седена до нас и кој случајно им падна на лежалката пакувајќи се.
Прво морав да трчам по девојчето да го земам мобилниот а потоа по сопственикот на мобилниот.
Тука се вмеша и обезбедувањето бидејќи татко на девојчето викаше дека мобилниот бил негов и ми се закануваше.Кога го вратив мобилниот,вистинскиот сопственик ми се заблагодари,а таткото и девојчето беа исфрлени.
А тоа што се бањаат неизбањати минимум 2-3 недели по кратки панталони и гаќи под нив е посебна приказна
Ако не украдат нешто,било што нема лебот да им биде сладок.
Во крвта име тоа на сите цигани

ИМА ТЕМА ЗА АКВА ПАРКОТ ШТО НЕ СИ ГО НАПИШАЛ ТАМУ ИЛИ МОЖЕБИ БИЛДАШ БРОЈКИ НА ТЕМИ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom