Забранет влез за Роми во новиот Аква парк

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе сигурно, дискриминација. Кога ќе ги видев на Олимписки по гаќи како влагаат коса да ти се крене. :facepalm: И јас имам другар Ром, зошто него го пуштиле некни да иде а овие ги вратиле? Бог зна што праеле внатре. Само да се плачело.

По боксерици памучни и тие кога ќе ги натопени ќе се види тоа што не сакаш да го видиш (лично ова за мене изјава :icon_lol:).

И оди да му ибам џупскио гнаса избркај го пичка му матер :icon_lol:...

Колку беше карта за влез нека потсети некој?

Јеееи ќе се пишам ром, пошо и така не сакам да влезам во гомново наречено аква парк.

Нека одат во некој албански аква парк, и онака нив повеќе ги сакаат и ги поддржуваат, што плачат сега?

Нека одат во некој албански аква парк, и онака нив повеќе ги сакаат и ги поддржуваат, што плачат сега?
мене ми е чудно како квичат дека немале пари, немале ова, немале она, обесправени биле, а за криминал и уживање земни добра први се. Се разбира, чест на исклучоци

Леле бе њоте ама си смешен! Кр кр кр
90% од оние што немаат куќа? o_O

Aham, nemaat kukja, nemaat kupatilo analogno, pa da gi ostavime da se zamijat kutrite?

Forata e, ako si pretstavitelen, sekade ke te pustat. Ako si valkan rom, ako si seljak od niva makedonski, ako si napaden albanec sekako deka treba da ne bides primen.

Нека одат во Менада тогаш...Мене едвај ме пуштија во Кадмо да ви кажам право, требаше да ги замолам едни пичиња за да влезам или да го јавнам првиот авион и направам операција во Тајланд.
Тоа да ти било критериум, редарот ми рече...Брат само со пиче влегување овде.

Aham, nemaat kukja, nemaat kupatilo analogno, pa da gi ostavime da se zamijat kutrite?

Forata e, ako si pretstavitelen, sekade ke te pustat. Ako si valkan rom, ako si seljak od niva makedonski, ako si napaden albanec sekako deka treba da ne bides primen.

Можеше да ја кажеш поентата и без анализирање на лик кој не го познаваш. ;)
Ама не, њоте, ти сакаш лајкови и величење. Леле њоте колкав ти е! Најголем на цел свет! Оу јеа, њоте!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom