Забранет влез за Роми во новиот Аква парк

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
10 години не сум седнал во интернет кафе, али апла мораше нешто па ајде.Влегувам во едно каде што врие роми.Внатре уште невлезен те пука мирис на некапено на ташлаци на што ли не.Седнувам значи 10-15 мин макс и има што да видиш за нив.Лево од мене во чошот си седнал еден ебач, си пуштил порнич али слушалкиве до максимум да слушниме и ние.И го трија 4-5 мин преку фармерки, па го изваде и почна да го дави да си брка работа :tapp: Одкрши него седнати двајца пуштени некои песни бог знае кој,ставени слушалкиве на глава и си пее али мисли дека тивко а уствари рика тој на цел глас само што слушалки носи незнај шо прај.Исто ситуација иди џупка да кради низ двор е гледа татко ми излегува и вика шо прајш водвор мори? ами јас вика дојдов некој денар ако иамте да ми дадете ? и вика ајде иди вовизба ќе ни зачистиш ќе изметиш и 500денари ќе земиш за 4-5 сати работа.Аууу јас тебе ќе ти работам му вика :eek: и како да ги сакаш бе после ? се научиле само питаат на гаге нешто ако има арно а да фатат работа слабо.Колку има од нашиве што крај со крај неможат да сврзат па си работат по цели денови душата им излегува а овие испосраниве сакаат без работа пари.

Темава оди под
dancing-lock.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom