Џафери не потпишува летување за децата на загинатите бранители

• Креатор на темата Креатор на темата buli13
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е Талат виновен,вината барајте во народот и овчарот секако.Народот им даде доверба на овие што ја распродаваат државата за ситнопартиски интереси,истите кои велеа дека нема да коалицираат со терористи а потоа им се стрчаа во прегратка,тие кои амнестираа злосторства против човештвото,кои ослободуваа тепачи на деца,кои поставија министер за одбрана,кои преголтнуваа палење на македонски знамиња.Се повеќе сум на став дека народот е крив,ниту Албанците,ниту Американците,ниту ционистите или Марсовците.Државата е совршена рефлексија на народот и неговиот менталитет.

Па преку попреку веќе бе, преку глава ми се и едните и другите. Нека не срамнат со земја ако не. Верувај, тоа е 62345234523 пати подобро од она што допрва ни следи.

Па преку попреку веќе бе, преку глава ми се и едните и другите. Нека не срамнат со земја ако не. Верувај, тоа е 62345234523 пати подобро од она што допрва ни следи.

Варијантата со нуклеарката тука и се' од нула да почне одамна ја зборам. Зашто претендираме со глупавост да ја изгубиме нашата егзистенција, процес кој би бил далеку поболен и спор.

Какви телиња, кога ќе прочитам дека не сме можеле ништо против САД.Има начин и за тоа, ама доволно се разделени тука народите меѓу себе.И Србите и Грците и Македонците имаат еден заеднички интерес, ама колку е изводливо да се направи тоа да се донесат сите под „еден чадор“ тоа е знак прашање.Против таков сојуз не може ништо ни Америка ни Европа зошто сигурно дека Европа нема да дозволи да ѝ се упропастат плановите кои ги гради веќе педесет години.Друга варијанта е да влеземе во ЕУ и нека си ебат мајката, ама бидејќи сме блокирани од педерите доле не можеме поради тоа; ќе си страдаат и они со тек на време ако не ги разберат некои работи.И јас не ја сакам ЕУ ама со оваа политика што ја водат Албанците не ни бега распадот.

Така е не е Талат крив, оној со говорната мана е крив, што ни се прави нејголемиот патриот, а е најголем лицемер, што го постави на тоа место и ги изигнорира сите молби на вистинските патриоти кои се бореа во конфликтот и жртвуваа живот за сите нас.
И којко ни е крив сега, којко...

Не е он крив... Што сака нека си прави сега, свака му част на успехот... Од терорист од разбојник да се пикне во врвот на една држава ете тоа се идеали и остварување на своите цели !

Ни Америка, ни сдсм никој не е крив ! Нити пак авганистан ! Кога се сака се се може ! Постојат групи, постојат тајни организации, постојат рекетари све постои! Златна зора што прави во Грција? Матер ебава ! Доказ дека ако се сакаат своите идеали се е возможно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom