Дрогирање во центарот на Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Caffè
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 март 2013
Мислења
176
Поени од реакции
149
Синоќа поминував низ Градски парк и видов група на деца (16-17 год) како пушат трева. Секако дека се осеѓаше миризбата, али и кога бев на метар од нив, тие воопшто не се потрудија да го скријат тоа џоинтот. Неколку пати имам забележано како некој дува во јавност без воопшто да му е гајле дали некој ќе го забележи, еднаш и во Тренд кафе забележав дечко и девојка како запалија џоинт..
А сега најдов и неколку клипчина поврзани со дрога

Не мислите дека треба да се превземат некои мерки против конзумирање дроги во јавност?
Мене дури и страв ми е да идам на прошетка низ Скопје навечер.. Се повеќе и повеќе ги има..

Ти да видиш на Халид ко го запалија паф паф другиот, ауф изгинавме уште тоа го немав видено :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Оваа демократска држава кој што сака си прави, инаку незнам зошто 80% од луѓето тревата ја ставаат во дрога. И јас имам 16 години па од класот има 5-6 души што пушат трева, да се разбереме јас не сум пробал ни сакам.

Кога го прочитав насловот мислев внатре ќе пишува за игли, шприцови... а тоа за дување да ти било.

Оваа демократска држава кој што сака си прави, инаку незнам зошто 80% од луѓето тревата ја ставаат во дрога. И јас имам 16 години па од класот има 5-6 души што пушат трева, да се разбереме јас не сум пробал ни сакам.

a sto e marihuanata be zacin za vo jadenje ?:facepalm:

Ама стварно не е смешно. И јас еднаш од трафика земав ризли, а позади мене да ти имало полицаец, и само ги виде ризлите, замавна со главата, се насмевна, ми намигна.. и јас си заминав. Треба да се превземи нешто.

Синоќа поминував низ Градски парк и видов група на деца (16-17 год) како пушат трева. Секако дека се осеѓаше миризбата, али и кога бев на метар од нив, тие воопшто не се потрудија да го скријат тоа џоинтот. Неколку пати имам забележано како некој дува во јавност без воопшто да му е гајле дали некој ќе го забележи, еднаш и во Тренд кафе забележав дечко и девојка како запалија џоинт..
А сега најдов и неколку клипчина поврзани со дрога

Не мислите дека треба да се превземат некои мерки против конзумирање дроги во јавност?
Мене дури и страв ми е да идам на прошетка низ Скопје навечер.. Се повеќе и повеќе ги има..

Кој знае што миризба си осетил. Можеби пушеле Black Devil со арома па си помислил се дрогираат...
А видеава ама баш ништо не претставуваат се собрале 2-3 ца прават муабет или намерно како се собираат за да има некаква гледаност од наведениот сајт. И на крај не знам од што те фаќа страв.
Не ми е јасно само од каде знаеш како изгледа џоинт???

Ама стварно не е смешно.. И јас еднаш од трафика земав ризли, а позади мене да ти имало полицаец, и само ги виде ризлите, замавна со главата, се насмевна, ми намигна.. и јас си заминав.. Треба да се превземи нешто.
Што сакаш да се преземат?
Ете гледаш се пронајдоа дрогирашите во темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom