Велика Британија доби престолонаследник

• Креатор на темата Креатор на темата Pina
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Rojalistite pagjaat vo trans od srekja. Demek cel svet ja chekashe novosta, barem se trudat toa taka da go prikazhat. Se rodi ushte eden parazit krvopiec. Ovde vo Canada likuvaat od srekja..Na CN tawer ke se zapalat sini svetla (mashko novorodenche). Iljadnici usedelici slavat kako bozhem niv im se rodilo dete...gospod da chuva i da brani.
Sega ke bide trka megju drzhavnicite koj poprvo ke isprati chestitki za noviot princ vo stilot:

"So golema radost ja dochekavme vesta (zhimi tashakot) i bla...bla...bla"

кога на мекици?

Мекица
?

Иначе ме заболел тасе за принцезата и цело ројално семејство.

Незнам само зошто цел свет се занимава за грдиве фаци, некој ќе измисли нешто за Нобелова Награда нема да добие публицитет, нема да знаеме ни како се вика.

A за гаќите на Ријана или дали принцот прднал додека се шетал со принцезата ќе има на ударни вести.

Нека е живо и здраво сепак е убава вест без разлика на тоа што во моментов загинаа 10 деца некаде во светов поради сплеткарењата на кралската фамилија и нивните интереси.

ама воведниот пост е најјак :pos: паразит крвопиец......што ти згрешило бебето жити се?
а луѓето што стојат пред болница колку ми се смешни :pos: цел ден стојат еј, како да немаат друга работа, да видат што ќе се роди. па што и да се роди ТЕБЕ што чекаш на улица сигурно нема да те стават за наследник. абе будал народ.
некои повеќе се израдувале за ова бебе од колку за нивното

ај да им упатиме искрени честитки и од Македонија ( :icon_lol: )
Ајде принцу нека е жив и здрав синот, а сеа ти иди да се начукаш у кафана. Се најдобро од срце. (иако не знаеш ни каде е, ни што е тоа Македонија :icon_mrgr: ние си ве сакаме )

Кејт родила здраво момче, тешко 3,8 килограми.
princ-7.jpg

Бебето се родило во 16.24ч. по локално време, а Вилијам бил присутен на раѓањето на нивниот син. Војвотката се породила по природен пат.
Од палатата соопштија дека и мајката и детето се чувствуваат добро, а породувањето траело 11 часа, а и вечерва ќе останат во болница. Додека да се дознае името на детето, ќе го ословуваат со „Принцот од Кембриџ“.
Членовите од двете семејства се пресреќни поради веста за идниот престолонаследник.
„И јас и сопругата сме воодушевени од доаѓањето на нашето прво внуче на свет. Тоа е неверојатно важен момент за Вилијам и Кетрин и среќни сме поради раѓањето на нивното прво дете. Улогата на баба и дедо е единствена во сечиј живот, на што многумина ни посочија изминативе неколку месеци. Среќен сум и горд што за првпат станувам дедо. Се радуваме на моментот кога ќе го видиме бебето“, соопшти принцот Чарлс.
Инаку, вестите пристигнаа од Кенсигтонската палата, домот каде живее двојката, што е невообичаено, бидејќи ваквите информации секогаш стигнувале од Бакингемската палата.
Честитки пристигнаа и од Твитер. Британскиот премиер Дејвид Камерон на својот профил напишал: „Воодушевен сум со раѓањето на синот на војводата и војводката. Целата земја ќе слави. Ќе бидат прекрасни родители“, пренесува Би-Би-Си.
Честитки пристигнаа и од заменикот на премиерот, Ник Клег, шкотскиот прв министер, Алекс Саламанд и многу други.

Јас на пример сеа прднав , изгледа ме погоди информацијава

Jaс петпати едно по друго и тоа рафално ... секако славејќи го раѓањето на новиот принц на Британија ... :vozbud:

Биди живо и здраво,кога ќе порасниш и ќе добиеш функција,немој многу да им бидеш наклонет на Грците,оти педерастичен ќе станиш како твоите предци.

Баш така, пенис се тресе во студена вода работава...

OMFG!
Се роди бе срцето убаво мило...ајде сега играчки дезинфицирани и антибактериски од по 3000 евра!
Донирајте сите на телефонскиот број 033 333 333

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom