Се наложив на цурава!

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдеееееее пак комшика ми на интернет. И пак ја лупнале на ЗаЗабава.ком ах комшике комшике. :)

Thief напиша:
Кој ве праша дали ви се свиѓа, бе?! :)
Момакот тражи контакт, он би ја опнал к`о еден и еден, вас кој ве прашуе дали би ја лежеле или не. :)

Дај, кажете адреса од малава, па може и ќе ве викнеме да гледате...
Ти море...глеаш му дадов ја...прв и тоа ејјјј! :)

Acid напиша:
Не би ја ебел, ни да ми плати.
Ме потсеќа на Тијана Дапчевиќ.

Веќе коа ја спомна нејзе, јас да ја спомнам сестра и.

tamaratodevskalh8.jpg

Ја би ја и неа, и дадичка, и цурава, и сите... а, бе, од пребирача нема јебача, што ви е вас, ц ц ц! Кај ни отиде младинава, бе. :(

Dobra riba, a i tijana i tamara ne se za bacanje, ne bi im prostil :)

Thief напиша:
Ја би ја и неа, и дадичка, и цурава, и сите... а, бе, од пребирача нема јебача, што ви е вас, ц ц ц! Кај ни отиде младинава, бе. :(

Абе затоа коа идам дома у Македонија глеам 70% од девојките се сингл. Изглеа дека овие нашиве младичи се чуваат за онаа "ВИСТИНСКАТА":star:

Gravity Grave напиша:
Абе затоа коа идам дома у Македонија глеам 70% од девојките се сингл. Изглеа дека овие нашиве младичи се чуваат за онаа "ВИСТИНСКАТА":star:
Кај си гледал ти? :lud:
Не си видел убаво, дабл се:vozbud: Сите до една, трагаат по вистинската, а во меѓувреме, ти сингловите, ги праат парче :)

Пер, стои дека на свет има пичици што не би ги ебел ни да си спасам живот, ама цурава има атрибути за обработка..да ви ебам тоа малишани, да ви пријде типкава у живо ке се умочате од среќа:icon_bigg

Gravity Grave напиша:
Пер, стои дека на свет има пичици што не би ги ебел ни да си спасам живот, ама цурава има атрибути за обработка..да ви ебам тоа малишани, да ви пријде типкава у живо ке се умочате од среќа:icon_bigg
Ако збориш за Тамара, морам да ја пофалам како снажна денсачица, немав прилика да навлезам подлабоко со неа пошто лично не ми се ни свиѓа(не дека не би и го опашал) али со тоа пуниот гз коа ќе фати да меша на рап...па...па...па...па...:zlo:

Caligula напиша:
Се наложив на цурава..да не ја знае некој ај нид а контакт.

...и јас исто :vozbud: .....давајте контакт!!! Тууууууу бре, не знаев дека пројавувам хомосексуални афинитети:nesvest:

sagaqua напиша:
...и јас исто :vozbud: .....давајте контакт!!! Тууууууу бре, не знаев дека пројавувам хомосексуални афинитети:nesvest:
Me iznasmea :) Da si zdrava i ziva :)

ragazza напиша:
Me iznasmea :) Da si zdrava i ziva :)

:) ...за вкусовите не се расправа....ама мене оваа ми се свиЃааааааааа:vozbud:

женскава е застаната ко да нема топла вода в бојлер:))) не мислев за тамара, за таја на насловната

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom