Toa e тоа, уште една завршена сезона, 6та за мене, најмногу освоено поени по сезона досега но и најмногу учесници од цел свет.
Overall Points 2,131
Overall Rank 525,604
Total Players 3,218,876
топ 16,33%
имав премногу киксови со повреди, понекогаш и премногу очекував од играчи кои на крај морав да ги сменам зошто беа катастрофа а во некои случаи немав храброст да им дадам шанса на некои...
Најзадоволен од стандардноста на Coleman, само прво коло го немав во екипа, после тоа во екипа до крај.
Разочаран од повредите на ван Перси
Честитки за “Металург“ кој и да е за прво место во Кајгана лига а моето Лудо Племе здравје догодина во подобар пласман од 46/196 (топ 23,46%)
Здравје Јули некаде нова сезона
5та сезона заврши за мене, најуспешна до сега, ја поминав фамозната бројка од 2000 поени, но на ранг листите и не сум баш така сјаен.
31 коло за мене беше врвот, кога собрав дури 143 поени.
На Кајгана завршив на 71 место, на хед ту хед бев за 4 места поуспешен.
Наредна сезона се надевам на подобри пласмани во лигите.
Трета и најуспешна сезона за мене (според број на поени).
Иако имам преку 200 поени повеќе од минатата сезона, ранкот ми е послаб за околу 20 000 позиции.
Речиси цела сезона се движев од 400 000 до 200 000 место.
Најдобар ранк имав на 3 кола пред крајот, 160 000... но појдов малку на ризик, сакав трансфер кој ќе направи разлика во однос на останатите играчи. (и направи, но во негативна смисла )
Крај на уште една сезона.
2.336 освоени бодови.
42.143 overall.
65 во Македонија.
4ти на Кајгана лигата.
Убедлив победник во двете рандом лиги и во 7те head to head лиги. Шо значи 7 скари
На Ултимејт бев послаб, оти почнав две недели покасно од другите.
Сепак, да се пофалам имав само три бода помалку ,ова коло од првиот. Highest. Не ми отвара во моментов, но знам дека бев севкупно 9.100, така некако.
И да, честитки до победникот на Кајгана лигата. Заслужено. Во последниот квартал му се приближив, но не доволно. Више среча следечи пут.
Overall Point - 2,341
Overall Rank - 38,363
Кајгана класик - 3
Кајгана членови - 1
Ск Лига - 8
Челзи Македонија - 1
Македонија - 58.
Претпоследното коло многу исчурев без Туре и Џеко со Руни и Силва.
А имав добра шанса да влезам во 20. 000[DOUBLEPOST=1400062526][/DOUBLEPOST]@Jolaks Ама ме заеба со Туре 37 коло, свака част.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.