Ултразвукот во ГТЦ и на новите мостови - дали го слушате?

• Креатор на темата Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување Време на започнување

Ултразвукот во ГТЦ и на новите мостови - дали го слушате?

• Вкупно гласачи
    83
Бев во Скопје пред 2 недели и баш на долен спрат во ГТЦ се слушаше МНОГУ и одма го препознав дека е некој гаден ултразвук за разбркување на комарци/гадинки... После коа фатив од вртелешката накај Холидеј Ин не се трпеше! Влегува у мозок и у пета!
Може е и против малолетни цигани за да не ги носат бронзените скулптури, јебеш ли га :icon_lol:

Добри се и како тест за стареење... после секој роденден ќе си го организираш у кафич на Кеј

Од ова глава ме фркна и добивам нагон на повраќање, особено кога отидов да го шетам мостон.

Да се потсетиме :

Циу.....Циу.....Циу.

Мал ринг и целата бронза ми е на ignore стаена и не ни поминувам од таму.....ако сакаат и прскалки со солна киселина нека стаат....

да бевте постари немаше да го слушате...како стареете осетливоста на високи фреквенции се намалува....истите тие уреди се користат за разбркување тинејџери....односно да се намали концентрацијата на тинејџери на одредени места....и не е нешто ново....во сите светски метрополи ги има

но тинејџерите го возвраќаат уредот и истите тие фреквенции ги користат како ринг тон на мобилните....тие го слушаат телефонот но не и нивните родители и наставници
по ова испаѓа дека сум или стар или не сум пиле :pos:
ОН, ова ми го спомнаа на маса во торос. јас ама ништо не слушнав, а човекот карши мене позелене од болка во глава. :(
така да, му верувам и би било фино да се најде друг начин за заштита на спомениците и мостовите од какушките на птиците.

по ова испаѓа дека сум или стар или не сум пиле :pos:
ОН, ова ми го спомнаа на маса во торос. јас ама ништо не слушнав, а човекот карши мене позелене од болка во глава. :(
така да, му верувам и би било фино да се најде друг начин за заштита на спомениците и мостовите од какушките на птиците.

Ако си над 25 години не би требало да го слушаш

Запишете се на државен факултет и по неколку години не би требало да имате проблем со звуков. Сега пишувам од ГТЦ, дава инспирација за учење звуков :D

Јас имам преку 40 па го слушам... Значи дека нема врска со возраста!

Во читалнана многу убо се слушат, али се е до навика. Првите 2-3 недели имав некој поттип на мигрена али сеа е се во ред.
--- надополнето: 8 јули 2013 во 12:56 ---
Иначе прво нешо ко го слушнав беше на мостот, па си реков е ставено за да ги бркат луѓево, да не се задржвет многу :icon_lol:.

Како може Лекс Лутор тајно да го побара Супермен на звучна фреквенција која демек само Супермен може да ја чуе кога истата можеме и ние да ја чуеме?

Ако ви смета па не идвајте,а ми ќе си се привикнемо.

Само да не пројде некој пијан накај кеј мислам ќе се џитне директно во Вардар.

Катастрофа, ова ултразвуков на мостовине на нерви оди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom