Стјуарди и Стјуардеси

• Креатор на темата Креатор на темата filoksenos
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво
Темата ја отварам за дасподелеме некое искуство за работа како стјурди и стјуардеси.
дали некој има работено? Во која компанија? како е?колку се платени?
Ве молам за помош. имам работно искуство во хотелиерство и угостелство,туризам зборувам неколку јазиципа се надевам оти ке се снајдам.

Искуство не, ама еве ти еден оглас за задутре:

Wizz Air jobs in Macedonia

23.06.2013
Wizz Air is searching for new cabin attendants for their base in Skopje. An open day recruitment event will be held on July 2 at the Stones Bridge Hotel in the Macedonian capital. The open day begins at 09.00 CEST. All you need to do is bring your CV (in English) and a recent photo. The open call is for both males and females.

Услови.
Имаше еден член на форумов од Визер некаде во подфорумите за Ефтини авионски карти, за поголеми информации со работата.

Во „Дом и семејство“ темава.

Ќе одговараше, ако беше некој исламско - џихадски форум, од Евгенистен. :D

Вака... ми текна. Има некој филм за гроун ап со стјуардеси? :D

ne sum bas upaten kako da ja prefrlam temava vo druga grupa, premesti slobodno

Ако мислите да одите да апицирате за работа во Wizz Air ве советувам да си земете еден голем шатор и еден голем замрзнувач оти ако одите наутро ќе си чекате цел ден да дојдете на ред затоа што примаат без врска кој ќе дојди на ред а ако влезеш преку ред ќе те истепаат тие напред што чекаат за влез и на крај ќе ти кажат дека ти благодарат што си дошол на интервјуто и нема да те изберат и ќе утепаш цел ден за џабе :tapp:http://exyuaviation.blogspot.com/p/wizz-air-jobs-in-macedonia.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom