Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
А за во пролет 2014 година т.с. финале е оставена зградата на Гордана, т.с.МВР-Скако ГТЦ стане во барок сметајте дека МТВ е на ред![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за во пролет 2014 година т.с. финале е оставена зградата на Гордана, т.с.МВР-Скако ГТЦ стане во барок сметајте дека МТВ е на ред![]()
Мене само ме интересира дали нашата МИЛИ - оп пардон Полиција има
водени топови. И да тркнам до Трст да купам шушкавци да продавам пред протестот.
Се кладам во 5000 евра дека ќе има контра протест, иницирано од здружение „ГТЦ е грдо решение“ на чело со архитект со долгогодишно искуство од 0 денови.
А за во пролет 2014 година т.с. финале е оставена зградата на Гордана, т.с.МВР-Ск
Со битушанец ќе идеме рака под рака да ја исплукаме немакедонштината.Ќути бе, ќе те сместат за автор на контрапротестот.![]()
Со битушанец ќе идеме рака под рака да ја исплукаме немакедонштината.
bitushanec; патем што мислиш ГТЦ во барок е подобар нели?
Море и болниците нека бидат во барок, како во стил така и во време. Нокшири и легени нека инсталираат наместо комунална хигиена и канализација.
Ако сега се отвори анкета: „Дали треба да има контрапротести на протестите против Ск2014“, тие што гласаа сега со НЕ, тогаш каде ќе кликнат?![]()
Со битушанец ќе идеме рака под рака да ја исплукаме немакедонштината.
bitushanec; патем што мислиш ГТЦ во барок е подобар нели?
А кој нив ги прашува дали да има или не?![]()
Немаш опција како сакаат, туку иде во барок. Ќе идеме на контрапротести? Ова невернициве ќе се собирале да протестираат замисли, барок им сметало.Леле бре Леандрић, ти ко да ми се удварашДа не ти дојде време за мОжење?
Абе побргу нека го средат ГТЦ како сакаат, ми здосади веќе да го гледам трговскион со надворешен изглед ко албански бункер од кој извираат некои треви-пузавци.