Кои телевизии ги фаќате дигитално?

Ќе ти бидат блокирани само странскиве канали,сите Македонски канали мора да се прикажуваат бесплатно

Нема да бидат бесплатно Сител 3, Канал 5+, наша тв ...
Само националните МТВ 1, 2,3, ХД, Канал 5, Алфа, Сител, Телма, и локалните зависи во кој град

Ќе ти бидат блокирани само странскиве канали,сите Македонски канали мора да се прикажуваат бесплатно
Грешка. Сите ТЕРЕСТРИЈАЛНИ македонски канали ќе бидат слободни, сите останати (сателитски) македонски канали треба да бидат кодирани, така да неможе тие да ги гледате, освен ако не си активирате некои од пакетите на boomTV.

Во Штип DVB-T функционира беспрекорно потребен е само ТВ што подржува DVB-T и една
HD антена.
Еве кој дигитални канали се гледат во Штип:
МРТ1ХД е со многу добар ХД квалитет, МРТ1 и 2, Собраниски канал, СИТЕЛ, АЛФА, ТЕЛМА, КАНАЛ 5, АЛСАТ М, сите се џам.
Се гледат повеке регионални канали како што се: ТВ Стар и ТВ Д1(Д3-Туртел), ТВТиквешија и КТВ (Д1-Црн Врв Велес), ТВ Шутел, МТМ, ЕДО, БТР, и ЕРА (Д1-Црн Врв Скопје), сеуште ТВ Ирис не е приклучена на дигиталната платформа БОМ и покрај тоа што има добиено регионална дозвола за дигитална ТВ од Совет за радиодифузија на република македонија.
Ајде пишете во другите градови што се гледа, само да е проверено лично.

Нема да бидат бесплатно Сител 3, Канал 5+, наша тв ...
Само националните МТВ 1, 2,3, ХД, Канал 5, Алфа, Сител, Телма, и локалните зависи во кој град
Да на тие канали помислив само не напишав националните и регионалните канали кои зрачат Терестријално а не и оние канали кои зрачат преку сателит.

DVB-T рисивер имам на еден телевизор што го немам уклучено на кабловска. Никако не можам да најдам да прави некој search на дигитални фреквенции, да не ми треба некој hardware?

DVB-T рисивер имам на еден телевизор што го немам уклучено на кабловска. Никако не можам да најдам да прави некој search на дигитални фреквенции, да не ми треба некој hardware?

Модел на тв ??

A како ќе ги бараш, на ветер???

Zdravo luge vo sto e rabotata od denes na zulu ne rabotat kanal5 sitel i taka natamu dali e od digitalizacijata ili nesto drugo oko nekoj ima informacii vo vrska so zulu neka mi napise vo sto e tocno rabotata pozdrav.

Божем 60 телевизии пријавија дигитализација денес на бум тв и макс нема ниедна нова ! освен на бум што ги додадоа едо,крт,ера,мтм.... Каде се другите ??? кој телевизии ги фаќате вие што имате посебно сет топ бокс ?
И јас имам бум ама ги немам тие канали.Кои бријки се каналите?

Нормално дека антената е приклучена, мислев некоја посебна антена са не ми треба

На search ми пребарува само ухф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom