Малограѓанството во Струга

• Креатор на темата Креатор на темата B O K I
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јуни 2006
Мислења
433
Поени од реакции
3
2cf2b5359011451a965d45b9e48b3ce5ivana2dr1.jpg
Познатата мисица Ивана Стојаноска од Струга ги критикува своите сограѓани дека неможе да се слече топлес по струшките плажи поради малограѓанството на Стружани.Па еве стружани и луѓе од другите градови кажете и на тетка Ивана дали од сега ке може да се слече по плажите а воедно да не си ги оплакниме очиве во "убавината на мисицата":zlo:

Па дај дури не е завршено летово нека дојт на плажа , нема ни збор да кажиме , ич да не се секират.

епа така е... пред некој ден две се соблекле топлес у охрид, вест ги сликале и одма у весник. И како бе жените после да се сболакаат, одма ќќе ги пукнат у весник и се сеират сите. Нема така, тој Вест е најкрив за таа малограѓанштина!

betogrozdanov45 напиша:
епа така е... пред некој ден две се соблекле топлес у охрид, вест ги сликале и одма у весник. И како бе жените после да се сболакаат, одма ќќе ги пукнат у весник и се сеират сите. Нема така, тој Вест е најкрив за таа малограѓанштина!
Така е бе бато само така кажим на нив

леле колку страшно ме нервира и колку само ми е грда па па па па.....ја видов пред некој ден и некако во раменицине ми беше крива и таква целата исушена ууууууууу неможам да ја поднесам.:pov:

a da mi izvini curava,da slusnam use edna od kaj bese aaaaa?znaci i taa e malogragjanka so se zanesuva so mrazam vakvi fufi u pm

Колку е она глупа : нек се соблече - кој и брани!!! :pos:

Срамежлива е, сите се буљаат у неа...рачунај колку љопки има у Струга..:)

нека дојде во Скопје ако неможе таму на базен :):):)

?????

betogrozdanov45 напиша:

Kolku si za nigde pa jas bi sakal da me slikat za novina bez problem ce si pokazam maskosta ....toa treba taka da bide ako sakas golotija nema od sto da se sramis odi do kraj neli e taka momci ....a sto ako se soblakas a gi pokrivas koja e poentata so sea lugevo na plazive da se pravat na TOSho se soblekla ok i ako ima ubavi gradi ce ja gledam toa e znak deka ima nesto i deka vredi inaku znaes ne bi gledal :toe: :toe:

леле кај ке ја сретнам низ нос ке и го извадам тангичето што го имала и коментарите мамата ама ме нервира оваа девојка :nerv:

не се нервирај депортирај ја навака ние ќе ја средиме

:nerv: :nerv: :nerv: :nerv: ке види таа се слекува пред цел свет а струга ја плука, ебате ку*вата му се рашири на црнокрак за слава :nerv: :nerv: :nerv: ебате смотаната

еј не се нервирај полека земи воздух :):):)

Има тело ама нема фаца. Сите знаеме која е во Струга, нека не се расфрла со вакви коментари. А ова го вели само да биде центар на внимание, па и јас и обрнвам внимание леле!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom