Продавам орден од СХС (доделен 1920 год.)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо неможам да ветам ама ќе се потрудам. Сите сме луѓе, ама верувај дека сите сме исти е најголема глупост.
Јас не сум крив за тоа што го направил штркот. Само кажав факт, немора да значи дека дедо му бил шпион.
Сите сме исти со факт ти давам сите пиеме јадеме живееме и на крај умираме а каков ке бидеш тоа зависи од самиот тебе.Како ке се градиш како личност можат да те усмерат а како ке го завришиш ти тоа е тоа е лично твое:)

Пари да ми даваш не го зимам. Ради вакви како твоите дедовци моите биле во гоман до гуша.

Јас на никого не провоцирав или вреѓав така да немој на национална основа :mad:

Не е мое од другар е ( да беше мое не го продавав :)) ... Тој сака да го продаде ама не знајме ни вредноста колку му е ни каде да го носиме/објавиме
пази ти поверуав, вади се сеа дека дедоти небил тиквар ...

зш одма со вреѓање па од каде му ја знаеш работата на чоекот каква му е , и да бил тоа што кажувате бил од што сите биле приморани со сила , шо дедоти да не бил поарен или останатите :cautious:
Друже кажи цена да си го купам јас за мене , иако се борев 2001 недобив ни О од орден ;)

Прадедо ми да добиеше орден од Крал јас ќе бев горд на тоа и немаше да негирам дека е мој :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom