Кој е најубав град во Македонија (слики) и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Solun ne e nesto posebno ubav ama koga sum tamu kako po doma sum!

unutra i ne e bog znae sto guzva kur se trese nego ubavo e koga si nekolku kilometri pred gradot koga na vidik ti e em moreto em gradot

ragazza напиша:
Resen :))))))))))))
Izlegof da se prosetam niz resenskite ulici... A ako ne bese Resen ke nemafte agrokrem:)
Sliki nemam aber kako se dodavata ama ima na
www.prespa.org.mk
од убавината на ресен, ќе ја издвојам само сликичката на твојот аватар.
За мене како скопјанец, Скопје е најголемото село во државава, за најубав град неможам да се одлучам меѓу Охрид и Битола

interesno e sto Skopjanec kako tebe ima nick gOJDO izraz koj cesto go slusam vo Ohrid...

во Битола бев во војска, поштовање до градот и до битолчанки. Таму го навлеков епитетот гојдо:-)

Abe jezda ima nesto u Ohrid(ezerce,riba i toa)...ali ima neso i u Skopje(urbaniot grad vo sk-najbolji za ve4erni izleguvanja)....ali ja ipak go postuvam i Mavrovo zasto ima mn dobar pogled,vozduh i e EXTRA za relaksacija u planina:D

SLaCk напиша:
Solun ne e nesto posebno ubav ama koga sum tamu kako po doma sum!
Темата е за најубав град во Македонија, а не Грција. :wink:

Да бидеме реални, и покрај сиот патриотизам.

okej okej... samo trebase naslovot da bide "vo denesna Makedonija":)

Acid напиша:
Темата е за најубав град во Македонија, а не Грција. :wink:

Да бидеме реални, и покрај сиот патриотизам.

cekaj neli koa vlagas u grcija pisuva welcome in greece,welcom in macedonia.

te svakam trebase bar da pisete republika makedonija.
izvini sto zabegav od temava malce ok

Дефинитивно Охрид. Јас сум од Скопје а живеам години во Будимпешта а сум живеел во уште неколку големи градови. Ама најубаво се чувствувам во лето кога сум во Охрид, поради езерото, рибите, архитектурата, историјата, традицијата, Галичица, заради Галеб, чичко Перо, сите цркви, сликите кои ги продаваат по улиците, заради калето, заради луѓето, охриѓанките итн. Знам дека кога бев дете скопјани и ориѓани не се сакаа баш, ама сега милсам не е веќе така. :)

Ohrid,Zs nekoi od drugive gradovi ako gi gledas od povisoko mesto licat na sela.Kuki i na site drugi strani pustelija,a ohrid od edna strana-ezeroto,od druga galicica od treta.....

Dj Kalash_AC MILAN Rulez! напиша:
Ohrid,Zs nekoi od drugive gradovi ako gi gledas od povisoko mesto licat na sela.Kuki i na site drugi strani pustelija,a ohrid od edna strana-ezeroto,od druga galicica od treta.....
:pos: :pos: :pos: neznam kako mozesh da kazesh deka skopje izglea ko selo pa skopje najiskrajno za ohrid e METROPOLA

Струмица и струмичко поле најубаво убаини шо да ви расправам

Добра е темава за анкета вака многу страни не знаеш кој град најмногу бил пофален :)

За мене Скопје е најубав град :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom