Кој е најубав град во Македонија (слики) и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
SeaGull напиша:
Epa natasa, dojde vreme i da se kaze.

Jas gi imam pominato site gradovi od Mkd, malce e nevkusno da se zboruva za toa koj grad e najubav, zatoa sto sekoj za sebe si e ubav na svoj nacin, site si imaat prednosti i mani.
Megutoa, za mene, naj naj grad vo Mkd e Strumica. Mozam da osetam sega kolku si samo gorda, natasa :lol:
kaко не ми е срам дури сега го прочитав постот :oops: ама ми го наполни срцето убавини :lol: а за гордост ич не кажувај :ilu:

Пффт. Немам отидено во Струмица, ама по кажувањата вреди да се намине, ако не за друго - заради струмичанките.

natasa напиша:
kaко не ми е срам дури сега го прочитав постот :oops: ама ми го наполни срцето убавини :lol: а за гордост ич не кажувај :ilu:
Lele nate, kako taka da ne go vidiss. Ama aj opravdano ti e. Ako e zabaveno, da ne e zaboraveno :lol: :lol:

A ti, druze Acid, da gledas da pominess nakaj Strumica, nemas promasaj za dobra zabava. Sramota e Strumica da ja nemas videno 8)

И јас сум бил во неколку градови во нашата прекрасна Македонија, сите биле фини, меѓутоа коа беф во Велес во војска многу ми недостасуваше Скопје. Не сум баш скопјанец, живеам во Миладиновци, кај рафинеријата, нато базата, аеродромот, источно од слободната зона Бунарџик. А да отворам јас тема за најубаво село???? :D

Скопје ми е најубаво, ама можеби само зашто таму израснав, живеев, се оженив, работев и ме влечат спомени.Инаку реално да се разбереме скопје нема некои убавини пред се на урбанистички план.Ама како и да е сум прво за Скопје а после за Охрид (пред 2000та год.) и Битола.

СКОПЈЕ,Македонски Брод и Битола......

Do koga ke ve ucam deca deka oT Resen nema poubav grad :wink:

Дајте слики да доловиме и ние од убавините за кои кажувате дека ги имаат вашите градови. На пример јас не сум шетала низ Велес, Ресен, Струмица и многу други места низ Македонијава. Жалам поради тоа и се надевам дека еден ден со свои очи ќе видам многу убавини кои ќе ги оправдаат вашите пофалби :wink:

Тука ставив многу слики од Кочани. Би сакал и другите членови ако имат шанса нека земат апаративе и нека исликат све живо од нивниот град. Не само центарот и тоа, него сликајте го градот од поглед на планина на пример, некои маала шо ви се допагат...итн

:pos: Ako pocnam da slikam ezeroto galicica manastirite okolu naleto ke mom da gla da krenam od gosti :)))))
Sega na strana ke ima sliki za skoro :)))

Ај чекаме, и од Преспа ако можеш земи некоја слика или две :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom