Ролање на кеј

• Креатор на темата Креатор на темата Mozok
  • Време на започнување Време на започнување
аааааааааааааааахахахахха ја замишљам дешавката..собиранка на џанаци а он им се појавува со ролерки :pos: ке роламе? :LOL:

Сега доаѓа летен период, кој е заинтересиран за ролање на кеј нека каже можеме да се договориме и да роламе групно. :D
Незнам да ролам, ама знам многу добро да рапувам. Можеш да ми пишеш ПП ако сакаш групен РАП со Гулабица :D

Незнам да ролам, ама знам многу добро да рапувам. Можеш да ми пишеш ПП ако сакаш групен РАП со Гулабица :D
Искочив од темава, премногу фати крив пат. поздрав
--- надополнето: 13 мај 2013 во 19:37 ---

--- надополнето: 13 мај 2013 во 19:37 ---

Kad se rolamo sve je tako dobro
Kad se rolamo nezurimo nigde samo kruzimo
Samo nam je bitno da se rolamo i nista nije vazno
Kad se rolamo sve je tako dobro
Kad se rolamo nezurimo nigde samo kruzimo
Samo nam je bitno da se vozimo .....
Zadje negledamo i samo kruzimo, nase vazno ja da se rolamo i da se druzamo necu da se nerviramo

tumblr_ls7crd3LJ11qafrh6.gif

Колку се направивте сите паметни, ајде ќе му пукаме сеир дека не знаел што е ролање, демек мангупите они најпаметни, најфраери знаеле за ролање, освен за сеир за ништо друго не ве бива.

Ваква тема во спортски активности ќе отвориш, таму има понормални дечки ;).

Колку се направивте сите паметни, ајде ќе му пукаме сеир дека не знаел што е ролање, демек мангупите они најпаметни, најфраери знаеле за ролање, освен за сеир за ништо друго не ве бива.

Ваква тема во спортски активности ќе отвориш, таму има понормални дечки ;).
Тебе ни за сеир не те бива :D :ROFLMAO:

Не знам да ролам, ама фалив ме дека сам добро друштво за дување, такој да викајте!:icon_mrgr:

Мене не ми изгледа дека си на форумов нов..хаха..

Па види од кога сум на форумов/мислења ова она .. :D таман работа за тоа да лажам xd
Не не таман работа тоа да видам, туку мене ми изгледаш ко да си паднал однебо, да згрешиш толку различни поими, уствари ти арно си пиша, вие имаат валкан ум па помислуваат на друго одма алфи хаха :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom