Купувам Опел Корса ц

• Креатор на темата Креатор на темата OptimusMK
  • Време на започнување Време на започнување
корозија на мотор по се изглеа е шлепана
--- надополнето: 4 мај 2013 во 21:13 ---
оваа изглеа добро исконтактирав со човекот пред некоја недела продаваше црвена(колку корси има типов) ако некој не ва кркне до утре ке идам да ја видам

Poarno zemi si korsa B od 98-2000god. Podobri se iako se postari. Na C modelite dosta im se rasipuva elektronikata i poskapi se delovite,i novi i polovni (polovni skoro i da nema)

Poarno zemi si korsa B od 98-2000god. Podobri se iako se postari. Na C modelite dosta im se rasipuva elektronikata i poskapi se delovite,i novi i polovni (polovni skoro i da nema)
И јас сум за ваква комбинација, стварно се ефтини за одржување

Иако 1.4 16v знаат да бидат "змиичиња", моделите 1.2 и 1.1 имаат разлика со 1.4..... Corsa-та ми била секогаш во последен план за кола, башка тоа што ги гледам нема ништо асално под 2500 евра...
Дај ми некоја причина зошто ја обожуваш и ќе те убедам оти не чини :icon_lol:
Нели секој си има свој вкус ама тебе и буџетот ти е ограничен така да тешко да најдеш добро количе за тие пари... Инаку ако сакаш можам да ти најдам од Словенија/Бугарија за 700-900 евра :)
Ајде мене објасни ми сезнајко оти нечинат корсите ?

Ајде мене објасни ми сезнајко оти нечинат корсите ?
1. Пе*ерска кола
2. Можам да ја спакувам и у џеб да ја стаам
3. Вози 60кмх и направи мал брз покрет на воланот, комотно се тумбаш ;)
4. Дизајн на изгледот 0/10
5. Шал-табла на моделите од 1996 до 1999 се како деца од градинка да ги цртале. На тристаќ е поубава шал-таблата...
6. Еднаш одев за струга и бевме пет души во корса... Нема што да се срамам, сардина бевме во натре.. Немаше место игла кај да се фрли..
7. Воланот!? Срање невидено... Мислам погледни го брат..
$(KGrHqF,!mEFBObsRmv2BRhcQPSHh!~~48_79.JPG

8. Конкретно за моделот B 1.2, се осеќаш како да возиш вистински кола со добра снага, а всушност има снага на Yugо или подобро кажано сто дваес осмица..
Е сега веќе новите модели оди види им го интериерот, на пример Corsa 2012...

Си ги побркал брзините, овој волан е од претходните модели на корса, на корса ц каква што се бара е ваков
314oxl0.jpg

Си ги побркал брзините, овој волан е од претходните модели на корса, на корса ц каква што се бара е ваков
314oxl0.jpg
Да, но Barto рече Корсите, затоа зборував конкретно за моделот... :)

1. Пе*ерска кола
2. Можам да ја спакувам и у џеб да ја стаам
3. Вози 60кмх и направи мал брз покрет на воланот, комотно се тумбаш ;)
4. Дизајн на изгледот 0/10
5. Шал-табла на моделите од 1996 до 1999 се како деца од градинка да ги цртале. На тристаќ е поубава шал-таблата...
6. Еднаш одев за струга и бевме пет души во корса... Нема што да се срамам, сардина бевме во натре.. Немаше место игла кај да се фрли..

8. Конкретно за моделот B 1.2, се осеќаш како да возиш вистински кола со добра снага, а всушност има снага на Yugо или подобро кажано сто дваес осмица..
Е сега веќе новите модели оди види им го интериерот, на пример Corsa 2012...

Хахаха сер*ње на велико :pos:
нема да коментирам за другото ама за внатрешноста, има и со вакви волани... тој на сликата факт е дека е грд

opel_corsa_b_13.jpg

opel_corsa_a1252153226b3005023_4_orig.jpg

Хахаха сер*ње на велико :pos:
нема да коментирам за другото ама за внатрешноста, има и со вакви волани... тој на сликата факт е дека е грд

opel_corsa_b_13.jpg

opel_corsa_a1252153226b3005023_4_orig.jpg
Не се зафркавај на Фичо поубав е воланот од тој што го објавив прееска......
images

Za prosecen Mk gep nema poubavo kolice od korsa B 1.0 ili 1.2 samo da e so 5 vrati. Komotni se,ima soliden bagaznik,malce trosat,odrzuvanje bespari,motor na lance,eftina registracija.

Друже тражи си корса Ц над 2001 год , само не 1.0 нај лош мотор е тоа од опел :D тражи со 1.2 мотор 75/80 к.сили a тоа што викат со 60 км/h со нагло вртење ќе се обрне е грешка . колата има стабилизатори/EPS за кривини нема проблем, плива :D Тоа ти е мој совет од искуство , јас имам корса ц 1.2 2003 год.. а и не е скапо за одржување ..позз

Дечки ај малце помош ве молам. На дисплејот кога ќе го уклучам радиото ми пишува code, а сепак кодот е внесен и на почеток додека се пушти испушта некој чуден звук радиото како на гребење. ( а сепак работи ) Исто така cd -a не ми поддржува. Се работи за opel corsa c со вградено радио.

Чаре ?

Фала ви.

Дечки ај малце помош ве молам. На дисплејот кога ќе го уклучам радиото ми пишува code, а сепак кодот е внесен и на почеток додека се пушти испушта некој чуден звук радиото како на гребење. ( а сепак работи ) Исто така cd -a не ми поддржува. Се работи за opel corsa c со вградено радио.

Чаре ?

Фала ви.
Toa што ти дава CODE а кодот е впишан незнам што може да биде треба да се провери,а тоа што ти гребе кога ќе се пушта и што не подржува цедиња,го имав истиот проблем на Вектра б(фабричко радио)и после тоа почна и да се уклучува самото и го цицаше акумулаторот.На крај го извадив и ставив друго

Toa што ти дава CODE а кодот е впишан незнам што може да биде треба да се провери,а тоа што ти гребе кога ќе се пушта и што не подржува цедиња,го имав истиот проблем на Вектра б(фабричко радио)и после тоа почна и да се уклучува самото и го цицаше акумулаторот.На крај го извадив и ставив друго
Можеш да ми кажеш отприлика колку те кошташе монтажата на новото ?
И каде го монтираше ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom