18+...Real Macedonian Boobs!!!

• Креатор на темата Креатор на темата BoRg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I am a bitch напиша:
И јас то викам де, ај да беа некои, па макар и со силикони ... али ова :ija:

Ако сакав силикони... имам процесори низ дома неколку... пуни се силикон.. ке ги месам нив !

А што се тиче сликата... ало дечки.. не е од плејбој... у сред сеир се сместиле се сликале ... и крај на муабетот!

Е сеа.. дека има некоја катастрофа - има.. и дека има некои коишо можат да поминат - има и тоа .

Него...жениве.. која завист ја покажуваат еј... сите ги изругаа максимално ! Па дај покажете што имате па да можеме да споредиме !

TpH_Bo_OkO напиша:
Што им фали бе ало!?!? Цицки као цицки топ им се барем на две од нив! Мона, со оглед на тоа дека имаш 15 годинки...сурф даска? Дајте бе усул малце!

Ок ,извини ете јас нема да коментирам ко така,ама гледај дека мн.над мене искоментирале исто да речам како мене,па ете гледај ги и нивните мислења ,да беа толку добри како што велиш ти немаше да има толку негативни коментари,али сепак нвм:baeh:

abe vie zenskive sto pisuete pogore ako ste tolku zaebani i imate poubavi od dajte sliki da gi vidime vasite pa posle prajte muabet

MoNa` напиша:
Ок ,извини ете јас нема да коментирам ко така,ама гледај дека мн.над мене искоментирале исто да речам како мене,па ете гледај ги и нивните мислења ,да беа толку добри како што велиш ти немаше да има толку негативни коментари,али сепак нвм:baeh:
Не се вреѓај одма па и ти...:toe: што е тоа е убаво вика војводата, ако имате боље, придајте слики :wink:

И ај сега. Се сликале, биле храбри и што има толку лошо во тоа а? Или пак малограѓанштината почнува да избива од сите ваши пори. И шо сега маалските оговарачки ке кажат: „Ллеле, овие маж нема да можат да си најдат”. Бог да чува. Алал да им е.

very nice, very nice :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Dobro de ne ekoj znae sto ama kolku da oplakne covek oci :)

Јас како екперт за цицки и цициња со долгогодишно искуство, тврдам дека тие цицки не се убаи.
Поздрав.

Princ напиша:
Јас како екперт за цицки и цициња со долгогодишно искуство, тврдам дека тие цицки не се убаи.
Поздрав.
Е ај докажи дека не се убави, вака како експерт:pishtoldz :vozbud:

Princ напиша:
ОВА е одлична цицка. Све друго не бива.
Пер, оваа коа ќе се растече...на ништо нема да личи, добра е онака јебазовна цицка, ама им поминуе меракот на ваквите парчиња, на таа првата на овие нашиве и се стопати позакон од оваа...

Na ova zenive nisto ne im cini.Top e zamislata a i slikata e sea ne bile dobri slaba kamera...Nema veze originalni se bravo za hrabrosta

ако не ви чинат цицките, гледајте у плејбој тогаш :))))

Рѓавом курцу и длака смета...

У принцип девојките имаат фул риспект од мене за овој "sneak peak" од цицињата, ми се чини дека само едната од нив сепак требаше да се премисли:pishtoldz

DE be kakvi ste bile se slikale kolku za zaebancie ne se slikale za na Playboy tuu sto ne se iznacitav plus nekoj clenovi tvrdat deka slikava e postara dajte im na nasive devojki barem respekt....
Slikava ja staviv za opsto seiiranje ne za toa dali se zajacici ili nesto slicno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom