Memento Mori
Yeah science, bitch!
- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 1.132
- Поени од реакции
- 1.562
9/11 = 20, 16/4 = 20 Коинциденција или...![]()
15 е таму :Д
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
9/11 = 20, 16/4 = 20 Коинциденција или...![]()
/s требаше да ми биде као знак за сарказм, али јебига требаше со болд црвени букви фонт 99 да пишам. Ќе си знам за другпат.Па јас не дека ги сакам,ама од човечки аспект нормално ли е да се радуваш на ова? И сега ако прават они зла ај ние ќе се журкаме? Па брат затоа светот иде у курац,морални вредности нема више,се ситиме на туѓи несреќи.. И јас знаеш колку ја мразам политиката на САД? Али јебига тоа е брат,сега ќе го јаде Сирија,Северна Кореја по "грешка"
Никаде не реков дека го оправдувам ова и дека не ми е жал за луѓето...Нека патат тие што се виновни за тоа, нема зашто да пати некој рандом тип што глеа маратон на улица.
Ова е подмолно, ниско и гнасно.
Па ништо чудно браќа ти да се вмешани.
http://www.idividi.com.mk/vesti/balkan/552002/index.htm
Овие америве ми се најинтересни....
Сами си се тепаат,
сами си пуштаат авиони,
сами си се бомбардираат,
сами и ќе се утепаат.
Амин
Американците се заложници во сопствената држава,а тоа станува и ќе станува во иднина се поочигледно.Жално е,што во сите валкани игри на таа угнетувачка држава,гинат и страдаат невини луѓе.
ја неможам да сфатам како може некој да се сети да прави вакви глупости на фотошоп како да е многу битно![]()
Како е можно некој да се сити на ова неможам да верувам,па невини луѓе се жртви !!!
И јас. Разбирам јас секој да искажи сочуство на свој начин,ама да седни и да смислува постери саат време после трагедија ново ми е.ја неможам да сфатам како може некој да се сети да прави вакви глупости на фотошоп како да е многу битно