ВИДЕО: Америка во шок, Бостон во крв!

• Креатор на темата Креатор на темата Muranyi
  • Време на започнување Време на започнување
На никој не му е мило, само веќе голема маса на луѓе во Македонија, па и на балканот, малтене 80 посто од Азија и Африка се огорчени од политиката на Америка, која ги поддржуваше терористите како би искреирале милион војни, па една дури и во Македонија. Американците ги жалеа убиените во 2001? Не.
-Не ми е мило и сочуствувам со семејствата, ама да се припотресувам и да паѓам во транс,не.

Сеа ако ме прашаш мене, ја би да им се случува почесто, некои работи треба да им се разбистрат...

Треба да си умноболен да поджуваш ова и да ти биде мило..
Ич не си у тек со настаните значи, САД ти се ко Бранко али на глобално ниво. За се се они криви.
Кул си ако ги хејташ. Они се криви за се што се случило лошо на планетава во последните 50 години. Настрана тоа, лажат дека биле на месечината и сами си џиткаат авиони во згради... мислам хелоууу. Плус Југославија ја растурија и друже тито ни го утепаа... Да не почнувам за масони, банкари и слично...
Да живее Путин!
/s

Ич не си у тек со настаните значи, САД ти се ко Бранко али на глобално ниво. За се се они криви.
Кул си ако ги хејташ. Они се криви за се што се случило лошо на планетава во последните 50 години. Настрана тоа, лажат дека биле на месечината и сами си џиткаат авиони во згради... мислам хелоууу. Плус Југославија ја растурија и друже тито ни го утепаа... Да не почнувам за масони, банкари и слично...
Да живее Путин!
/s

Па јас не дека ги сакам,ама од човечки аспект нормално ли е да се радуваш на ова? И сега ако прават они зла ај ние ќе се журкаме? Па брат затоа светот иде у курац,морални вредности нема више,се ситиме на туѓи несреќи.. И јас знаеш колку ја мразам политиката на САД? Али јебига тоа е брат,сега ќе го јаде Сирија,Северна Кореја по "грешка"

САД ти се светски џандар и затим они највише страдаат. Се прашувам вчера, излага Обама и изјавува - СЕВЕРНА КОРЕЈА не смее да поседува нуклеарна ракета. Кој кур е Обама да кажува кој смее а кој не смее. Да не се навраќам 2001 или курчеви карики

Next destination is Syria..
Замисли некоја северно корејска организација превземе одговорност, е тогаш да ги видам америте дали ќе ја однесат демократијата нивна у Пјонг Јанг.

Не е убаво да се ситиме на туѓа несреќа. Тука не бил никој од политичката сцена на САД, туку обични граѓани кои дошле мирно да го проследат маратонот. Зошто секогаш се удира по невиниот народ? И не е само САД. Терористички напади имаше и во Лондон, Москва, Софија,... Дајте да не бидеме селективни. Не можеме за САД да се ситиме, а другите да ги сожалуваме. Тероризмот е глобален проблем од кој не страдаат оние кон кои е насочен гневот, туку невин народ.

Животот е тркало...
Кога ги вадеа со автобуси на ТЕРОРИСТИТЕ од Арачиново и им помагаа тогаш во ред беше тероризмот,
а сега кога го чувствуваат на своја кожа ги боли...
Епа сега нека патат од ТЕРОРИСТИТЕ..

Нека патат тие што се виновни за тоа, нема зашто да пати некој рандом тип што глеа маратон на улица.

Ова е подмолно, ниско и гнасно.

жалосно што ова е направено врз цивили и невини луѓе - требало на некоја делегација каде што ке има висоики функционери да им експлодираат бомби и не само две туку дваесет!

ова е ништо во споредба колку имаат тие убивано цивили ВО ЦЕЛ СВЕТ !!!

искрено незнам зашто ама ич .!. не ми чуе што им се десило... си го бараат насекаде ете ке си го добијат....

Една грешка правите. Овде страда обичниот народ, ни крив ни должен, овие кои се загинати се најмалку криви за погрешните политики кои САД ги носат низ цел свет. Емпатија малку, сепак сме луѓе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom