ВИДЕО: Америка во шок, Бостон во крв!

• Креатор на темата Креатор на темата Muranyi
  • Време на започнување Време на започнување
Значи и Америка не е демократска земја чим ја бомбардира некој.
Ова по западните стандарди за демократија.

Сеа читам и по нет како наводно имало и 3.експлозија во JFK библиотеката во Бостон,али ќе видиме,можеби се само шпекулации.
Еве и линк,полицијата негира поврзаност на овој инцидент со претходните,што ми е многу сомнително.
Не работи линкот како и да е тука има нешто сомнително :)

Да искористам само приликава да им ја изредам цела фамилија на сите копилиња вмешани во нападов.

Вака по со време, пред да се појават просветлените со споредби со Афганистан/Ирак... и да ми качат притисок.

Сеа читам и по нет како наводно имало и 3.експлозија во JFK библиотеката во Бостон,али ќе видиме,можеби се само шпекулации.
Еве и линк,полицијата негира поврзаност на овој инцидент со претходните,што ми е многу сомнително.
Напротив, изјавија дека не се сигурни дека е поврзана со овие две ама за сега ја третираат така. ;)
--- надополнето: 15 април 2013 во 23:22 ---
Има некој што знае да објасни што значи false flag?
лажна тревога/узбуна

Напротив, изјавија дека не се сигурни дека е поврзана со овие две ама за сега ја третираат така. ;)
--- надополнето: 15 април 2013 во 23:22 ---

лажна тревога/узбуна
Сега прочитав,затоа и избришав.False flag е термин кој означува одредени терористички активности,напади,атентати,саботажи кои ги превзема држава или организација на начин преку кој одговорноста се припишува на друга,најчесто непријателска држава...сето ова во пропагандни цели.

Доста чест коментар на Америте е дека се работи за false flag.

зашто никаде на светов било кои терорист или слично со здрав памет или лудило не би направил нешто такво

А знаеш ли што уствари е целта што напаѓаат вакви "безопасни" и секојдневни настани? -Тоа што Америка секаде проповеда дека е најсилна и најмоќна држава во светот,воедно и најбезбедна,и секаде соли памет и продава муда за бубрези кај што не и е место,и сега браќата терористи,исфрустрирани,кој курац е некој од надвор да се меша да ме јебе у здрав мозок? сакаат да докажат дека американците уште кај себе не можат да си го средат го*ната,а не па на друго место..пораката за овие напади е,гледај си го својот двор,и не ги чепкај другите ! Исто како што направија со Југославија,со нас у 2001,и сега последно со Либија и компанија,а преходно и до ден денес со Иран............разликата меѓу нас и иранците е само што Иранците имаат муда да им се спротистават

Животот е тркало...
Кога ги вадеа со автобуси на ТЕРОРИСТИТЕ од Арачиново и им помагаа тогаш во ред беше тероризмот,
а сега кога го чувствуваат на своја кожа ги боли...
Епа сега нека патат од ТЕРОРИСТИТЕ..

Овие америве ми се најинтересни....
Сами си се тепаат,
сами си пуштаат авиони,
сами си се бомбардираат,
сами и ќе се утепаат.
Амин

Овие америве ми се најинтересни....
Сами си се тепаат,
сами си пуштаат авиони,
сами си се бомбардираат,
сами и ќе се утепаат.
Амин
Американците се заложници во сопствената држава,а тоа станува и ќе станува во иднина се поочигледно.Жално е,што во сите валкани игри на таа угнетувачка држава,гинат и страдаат невини луѓе.

Мојот омилен град. :( Поддршка за повредените да издржат до крај, сочуство до фамилиите на загинатите. Американците патат од политиката на нивната влада. Невини луѓе гинат.

Бостон некако као упориште на терористите, и 2001ва мислам сите 4ти авиони полетаа од Логан аеродромот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom