Во светот на бајките!

• Креатор на темата Креатор на темата Tarzan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Да прашам дали се сеќавате на тој серијал од приказни кои ги емитуваше Македонската радио телевизија? ако се сеќавате сигурно ја знаете и насловната песна...нели е тоа ПРЕКРАСНО :) ,и дајте да ја најдеме да си ја симнеме.Закон сериичка нели?

Лилаааа колку ги сакав тие приказнии,песничката закон беше стварно ако ја има некој нека ја аплодира тука.Шубај беа тие времиња ко бевме мали и ко си гледавме такви некои приказни,бајки..

Хехе. Песната ми ја даде најпрекрасната личност на светот. И од време на време си ја слушам. Тарзан дојди на мсн ќе ти ја пратам.

stvarno dajte pesnata,jas go imam samo refrenot :)

Ееееј закон беше, и серијата и песната. Во светот на бајките само, чудесно тајно веруваат, децата што мечтааат, децата што сонуваат...:)
Кога бев мала едвај чекав да почнат.
Е вакви серии им требаат на децава а не Пинки, Винки, Минки... :lud:

MoNa` напиша:
Лилаааа колку ги сакав тие приказнии,песничката закон беше стварно ако ја има некој нека ја аплодира тука.Шубај беа тие времиња ко бевме мали и ко си гледавме такви некои приказни,бајки..

abe kao so gleam u profile tie vreminja bile pred 2-3 godini za tebe.nego ja gi gleav tie pred 10 godini i tie se opaki nadrealni serii.ZAKON ko willy wonka and the chocolate factory.

leleeeee se sekavam gi imase u nedela pred bingo ili taka neso i ke me izbanjase majka mi i taaap pred tv da gi pogledam da mi se prispie i pravo u krevet.Mnogu super spomeni mi budi serijava,pesnata si ja imam u mob duri:)ama poise za sala,ama nema veze ja iam i u pc pa si ja pustam cat pat

Ех, дај бе ставете ја песната да си ја симнеме и ние :)

NeMiRnA напиша:
jas bi ja stavila so zadovolstvo ama use da znaev kako :))

upload тука и после постирај го линкот шо ќе го добиеш.
Ајде пробај знам дека можеш :wink:

Тоа е тоа. Еве ја спуштам. Фала многу!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom