- Член од
- 7 мај 2005
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 307
И ти размислуваш да се иселиш?
Не, јас размислувам да се вратам во Македонија. Всушност, не размислувам, одамна ми е испланирано и во процес на враќање сум.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти размислуваш да се иселиш?
Не, јас размислувам да се вратам во Македонија. Всушност, не размислувам, одамна ми е испланирано и во процес на враќање сум.
Да се возат со автобуси?Па тие што се сомневаат дека Албанците не можат да направат такво нешто нека се сетат на настани од пред 11-14 години.
Не, него нека се сетат на 17 март 2004.Па тие што се сомневаат дека Албанците не можат да направат такво нешто нека се сетат на настани од пред 11-14 години.
Да се возат со автобуси?
Доволно ти е да прогуглаш број на раселени лица, и тие кои си заминаа од кризните региони.Не, него нека се сетат на 17 март 2004.
Тогаш Албанците синхронизирано во еден ден ги нападнаа Србите низ цело Косово. Имаше и мртви.
Собирајќи ги активностите на Албанците од изминатите година дена, на едно место, се забележува истиот тој 17 март, применет во Македонија, растегнат низ една година.
Тоа беше пример на отворено етничко чистење, изведено пред очите на меѓународната заедница.
И не, нема да видите ниту еден Албанец да го осуди ова. Ниту еден. Ниту оние од типот на Џабир Дерала, кој не пропушта да организира пацифизирање меѓу Македонците, увек коа неговите френдови пожестоко ќе ги нападнат каурите.