Супер лига менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата bookfan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.513
Поени од реакции
2.472
http://www.superliga.mk/index.php/login/index Од петок стартуваше играта Супер лига менаџер. Како и сите други фантази тимови, си бираш играчи, си создаваш тим... Мојот тим:

Screenshot_2.png
Ако има друга тема за ова, нормално, нека ја избришат модераторите.
Во врска со мојот тим, го направив со моето скромно знаење за овогодишната Супер лига.

и јас направив тимче, сеа чекам резултати :)

edit: еве искочија, имам 124 поени, не е лошо (y)

superliga.JPG

Јас 88 поени ова коло :)

Како да си ги видам поените од ова коло? :rolleyes:
--- надополнето: 7 април 2013 во 11:29 ---
хаха невермајнд се пронајдов 80 имам :icon_mrgr:

77, онака од стоечки го напраив тимот, колку да се рече дека имам :rolleyes:, ама очекував повеке(n)

Не знам дали само тролате али сајтот пишува дека се прави уште од денот кога објавија.

Се собравме сите тебе да те троламе :icon_lol:
Види пак влези, мене ми е ок :)

Ахх,како се заебав кога го тргнав Брчков од тимов,сега ќе имав 132 поени,немав пари за центар и го продадов него го земав Морбан и Кире Николовски,грешка невидена,требаше да земам некој центар ради реда и да го оставам Брчков,сигурен бев за него али јбг.
114 сега,следното се надевам повеќе.
И ова со трансфериве е лошо,не видов дека може само по 2 и сега пак не ја сменив екипата...

a me interesira dali posle sekoe kolo cenata t.e kreditite na igracite opagaat ili rastat vo zavisnost od toa kako igrale? posto ako ne se menuva nisto, nema logika... nikogas nemozes da napravis dobar tim tuku mora da kombiniras so tie 1000 krediti..

Па тоа е работата, да направиш тим најдобар што можеш со тие 1000 :)

Цела надеж во 3 добри центри и едно крило ( малку пари дава ),четрите плеја у негатива може да ме однесат се надевам некој нема ни да ги стават

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom