Еднаквост за сите прекршители на кодексот на однесување, децата и нивните родители не се исклучок

• Креатор на темата Креатор на темата PurplePuma
  • Време на започнување Време на започнување
Ова станува интересно...знаеш и како лесно да дојдеш дo вакви слики, линкови, чуда?
Вау, баш си ти некој проф.др.маг...;)

Или очајно посакуваш да имаш деца веќе или слабо сексот у задње време:pipi:

Не. Мислам на тоа колку секс немаш:(

И као сакаш да ми дадеш малце...? За да намалам во немање :) :love:

Стварно, ме пали ова...

Ај да бидеме пристојни, нема веќе да збориме за секс...темава е за деца, плиз?
--- надополнето: 20 август 2013 во 22:58 ---
:pos:
Да се чудиш и да не веруваш какви особи зборат за воспитување на деца :)

Да ти кажам, гледајќи ги геј сликите што ги постираш, и ја се чудам исто...:sneaky:

Да ти кажам, гледајќи ги геј сликите што ги постираш, и ја се чудам исто...:sneaky:
Јас само реков дека има повеќе избор на групи, не е само групата родители представени како зомби :) Изборот е негов.

Ти се обидуваш со разум?
Шегаџика бе!

Да имаше модератор подфорумов, мислам дека последниве 10тина страници ќе ги изметеше во секунда.

:pos:

Добар е он, само се праи важен на темава :)
dog-meme-no-idea.jpg

И као сакаш да ми дадеш малце...? За да намалам во немање :) :love:

Стварно, ме пали ова...

...

Планот ти е само секс да иаме или и деца?

Јас сум за првото.

Планот ти е само секс да иаме или и деца?

Јас сум за првото.

Како сакаш, шефе, еве ти дозволувам да бираш и поза...

За дете од паметен момак (и тука не се шалам) неам ништо против, ама ако ти нејќеш, ок тогаш-само секс! :*

Како сакаш, шефе, еве ти дозволувам да бираш и поза...

За дете од паметен момак (и тука не се шалам) неам ништо против, ама ако ти нејќеш, ок тогаш-само секс! :*

Ете видиш, зарем имаше потреба од толку натегање, за да дојдеме до очигледната заедничка желба?

Темава станала лудница :vozbud: Не сум знаел дека има до толку луѓе што може да мразат деца.

Вака сега, Пумата воопшто не е компетентна да учествува во темата како прво. Зошто? Човече оди прочитај и ги ставовите за нејзиното куче! Ќе видиш колку таа мрази деца.

Ставовите што таа ги има за нејзината џукела (Бубу мислам дека беше името) беа дека никој не смее да ги генерализира кучињата, односно можеби имало некои што касаат, но нејзиното никогаш не би нападнало некој човек па затоа немало потреба од заштитна маска за кучето. Друг став беше дека никој не смеел да и забрани да го шета кучето во парк, иако имало луѓе што се плашат од кучиња. Пошто нели нејзината џукела е ванземаљска. И, да не одолговлекувам многу со примери за Пумата, мислам дека паралелата треба да ви е јасна. Кучето за неа е незаменливо и никој не смее да и пререче за тоа, но за другите луѓе на коишто децата им се СЕ во животот - е тука важно е уживањето на Пумата.

Друга работа, менаџерите не се толку глупави личности ( и да се, газдите не се), така да ако децата сметаат врз работата на ресторанот, нормално е дека ќе се забрани влез за деца. Supply & demand се вика тоа. Кога ќе има доволно потражувачка ќе се отвори ресторан во којшто ќе немаат пристап деца. It's so fucking simple ! Пума и Ванлок - ете ви бизнис план! За возврат доволно ќе ми е да видам дека и вие можете да бидете среќни во вашиот ресторан.

Темава станала лудница :vozbud: Не сум знаел дека има до толку луѓе што може да мразат деца.

Вака сега, Пумата воопшто не е компетентна да учествува во темата како прво. Зошто? Човече оди прочитај и ги ставовите за нејзиното куче! Ќе видиш колку таа мрази деца.

Ставовите што таа ги има за нејзината џукела (Бубу мислам дека беше името) беа дека никој не смее да ги генерализира кучињата, односно можеби имало некои што касаат, но нејзиното никогаш не би нападнало некој човек па затоа немало потреба од заштитна маска за кучето. Друг став беше дека никој не смеел да и забрани да го шета кучето во парк, иако имало луѓе што се плашат од кучиња. Пошто нели нејзината џукела е ванземаљска. И, да не одолговлекувам многу со примери за Пумата, мислам дека паралелата треба да ви е јасна. Кучето за неа е незаменливо и никој не смее да и пререче за тоа, но за другите луѓе на коишто децата им се СЕ во животот - е тука важно е уживањето на Пумата.

Друга работа, менаџерите не се толку глупави личности ( и да се, газдите не се), така да ако децата сметаат врз работата на ресторанот, нормално е дека ќе се забрани влез за деца. Supply & demand се вика тоа. Кога ќе има доволно потражувачка ќе се отвори ресторан во којшто ќе немаат пристап деца. It's so fucking simple ! Пума и Ванлок - ете ви бизнис план! За возврат доволно ќе ми е да видам дека и вие можете да бидете среќни во вашиот ресторан.

Друг бил планот, не е бизнис.

... ќе се отвори ресторан во којшто ќе немаат пристап деца. It's so fucking simple ! Пума и Ванлок - ете ви бизнис план! За возврат доволно ќе ми е да видам дека и вие можете да бидете среќни во вашиот ресторан.
Браво бе!

Јави се кога ќе го средиш и финансискиот аспект од бизнис планов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom