Што прават младите?

• Креатор на темата Креатор на темата JASMIN
  • Време на започнување Време на започнување
Туку јас мислам дека повеќе се шмизлосуваат и мушки и женски, место да се теслачат ко шо је реТ и ко шо заповедал госпо.

Абе тоа комунистите измислија нова библија и ги лажат малдите да се боцкаат у рака и во г'з.

Среќа што сум неписмен, инаку ќе бев на риихеб.

Ма и зимо бе...кој како се снајде,али лето е погруви.

Плус сонце имаш,провитамини,овошје,базент,езера,после чаршија моиш секс кај сакаш...а зимно време релативно е ограничено-ово за тинејџерите(глејш незгодно им е дома да се фукаат па прашуваат у љубов и секс помагајте...шо помош бре:toe:)...ја инаку им кажувам
Има вадење црева-не замарајте и точка.(башка еднаш ги фатив стариве на дело...хехаа бев втора година-копиљ...ликовно не пуштија идам час порано,се качувам по скалите..хеј ммето затворено-ај ќерата тропам еднаш,па пак.....пак,минат триесет секунди посилно тропам,и се движам ко балтазар....иии:vozbud:одненадеж слушам ролетни се креваат се отвара вратата у купатило:pos2: а иде тато и отклучува...им викам аман бе шо клучите(се праам наудрен)и одиме у дневната...ахааа-распарталено башка...ју ноу...старио ме погледна и се насмеа хахаха...а мама по 10 мин дојде и изнервирана троа ми даде 200 денари и ми вика ај трк докај другарти...:vozbud:

Јас нормално....си земав кешот,ги оставив раат...луѓе се,thus i didn't mean to interrupt the program but...:toe:

значи тинејџери-ако ги фатите родителите фиксно добивате екстра кеш.(кип ин мајнд).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom