Pero Defformero во Клуб Хавана, петок 12.04.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.236
Поени од реакции
26.402
Легендарните фолк металци или метал фолкери Перо Деформеро петок 12.04.2013 во Хавана. Со душа ги чекам неколку Пиволенди ама никако да дојдат. Задолжително присуство за таквите како мене кои петок лепат пари на певаљки, а сабота одат во Браво на промоција на некој треш метал бенд.

Култната Дошли смо до краја пута

и екстра кафанската Масовна Са(х)рана (иако не со потпис на Перо туку на Хорор Бишке пејачот)

https://www.facebook.com/events/450225581712159/?fref=ts

Беше веќе постирано за Перо Деформеро во темата за свирки, али ете заслужуваат и посебна тема да се отвори за нивниот концерт. :)

554997_10151591896949973_433754835_n.jpg

Обавезно се иде на ова! :vozbud:

Sa tobom cu doziveti stootuu, ti se moja sedmica na lotuuuu (кај е смајлито за пиење?)

Прснав од смеење на насловот на албумот Undergrand како игра на зборови од Underground и Grand продукција :pos::pos::pos:.

Песната која го скрши ледот помеѓу готичарките и турбо фолкерите. Песната која ги спои двете реки на движења во едно големо семејство. После ова, младите готичарки прекинаа да сечат вени на Едгар Алан По и почнаа да се начукуваат по скопските меани.

има ли некоја инструменталка од овој? :)
а зине, мене ми преседнува одличната музика :facepalm:
мислам дека хендрикс се превртува у гроб :tapp:

Помагајте другови, хочу да се убијем! :vozbud:
Да беше настапов на 1ви Април, ќе мислев дека е некоја шала. :place: Е, на вакви работи се иде и се праат стомачни. :D

Ќе одам за Бишевац. Дошли смо до краја пута спотот е врв.

Помагајте другови, хочу да се убијем! :vozbud:
Да беше настапов на 1ви Април, ќе мислев дека е некоја шала. :place: Е, на вакви работи се иде и се праат стомачни. :D
А ја пак прееска помислив дека се заебаваш за некој си Перо Деформираниот :icon_lol:

А ја пак прееска помислив дека се заебаваш за некој си Перо Деформираниот :icon_lol:

Ти викам јас дека ова ќе биде настан што ќе ја одбележи што- туку започнатата 2013, дојди и увери се. :D

Аууу вечер има да биде: "Дај ми нож да пуцам!" :vozbud:

Убедливо најкрвавата песна со најкрвавиот текст! :D

многу ми е криво што изгледа нема да можам да одам :/

Луѓе мене лично оваа група (пејачот) ми ја вреѓа интелигенција. Само солото од гитарите му вреди. Ама тие што ќе одат вечер имајте убав помин... Шо друго да ви кажам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom